(2012). بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC43332) بر خواص کیفی نانهای تست. , 9(37), 37-46.
. "بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC43332) بر خواص کیفی نانهای تست". , 9, 37, 2012, 37-46.
(2012). 'بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC43332) بر خواص کیفی نانهای تست', , 9(37), pp. 37-46.
بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC43332) بر خواص کیفی نانهای تست. , 2012; 9(37): 37-46.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,394,612
PDF Download17,534,971