Number of Articles: 9

تولید آزمایشگاهی ماست سویا با طعم توت فرنگی

Pages 1-9

اثر مشروط کردن حرارتی بر خصوصیات مارگارین

Pages 11-20

ویژگی‌های فیزیکی 7 رقم کلزا

Pages 21-27

تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی

Pages 29-35

ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور

Pages 37-46

اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان ((Pistacia vera L. و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند

Pages 47-56

اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی

Pages 57-66

پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری(Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

Pages 67-77

اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو، رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی

Pages 79-89

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,799,701
PDF Download15,998,084