(2008). تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی. , 5(19), 29-35.
. "تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی". , 5, 19, 2008, 29-35.
(2008). 'تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی', , 5(19), pp. 29-35.
تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی. , 2008; 5(19): 29-35.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,803,776
PDF Download16,000,205