اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان ((Pistacia vera L. و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 6, Volume 5, Issue 19, 1387, Pages 47-56 PDF (167.16 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده اثرات پارامترهای دما (40 ، 50 ، 60 و 70درجه سانتیگراد ) و سرعت جابجایی هوا (1 و2 متر بر ثانیه) و همچنین ضخامت بستر 1] 1(تک لایه) ،3 و5 سانتیمتر)[ برسرعت کاهش رطوبت و شاخص های کیفی فرآورده نهایی، شامل عدد پراکسید و درصد اسیدهای چرب آزاد روغن پسته با استفاده ازخشک کن های آزمایشگاهی با جریان متقاطع بررسی و شرایط بهینه خشک کردن تعیین گردید. با استفاده از نظریه انتشار و قانون دوم فیک ، ضرایب نفوذ موثر تعیین و توسط رابطه آرنیوس، میانگین انرژی فعال سازی خشک کردن نیز محاسبه گردید. | ||
| Keywords | ||
| خشک کردن; کلید واژگان: پسته; ضریب نفوذ موثر; پارامترهای کیفی; وانرژی فعالسازی | ||
|
Statistics Article View: 156 PDF Download: 108 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,796,692 |
| PDF Download | 15,996,171 |