Number of Articles: 10

اثر تاخیر در سردسازیِ ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر کیفیت سوریمی تولید شده از آن

Pages 1-9

نرگس انوشه; سید ولی حسینی; حجت میرصادقی

تاثیر نوکلئوتید جیره بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب هامور پرورشی (Epinephelus coioides)

Pages 11-25

امین اوجی فرد; اسماعیل ظریف فرد; ابراهیم ستوده

تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر کارآیی رشد و تغذیه لارو کپور معمولی، کپور علفخوار و کپور سرگنده تغذیه شده از گونه‌های مختلف ناپلی آرتمیا

Pages 27-43

هادی جمالی; حجت الله جعفریان; ساره ناظریان; محمد صادق آراملی

اثر ترکیبات پروتئینی مخاط شقایق دریایی Stichodactyla haddoni برتکامل جنینی ماهی گورخریDanio rerio

Pages 43-54

مریم حامدی شهرکی; سید جعفر سیف آبادی; شهلا همتی; صابر خدابنده; سحر شعبانی پنبه چوله

قابلیت بازیافت پروتئین از پساب کارخانجات پودر ماهی با استفاده از کیتوزان، نانوذرات کیتوزان و ترکیب کیتوزان-سولفات آلومینیوم

Pages 55-63

سارا رئیسی; علیرضا عالیشاهی; بهاره شعبانپور

فاکتورهای تغذیه‌ای، رشد و اثر تنش شوری بر میزان بقا بچه ماهیان کلمه خزر (Rutilus rutilus caspicus) تغذیه‌شده با سطوح متفاوت بتائین و تریپتوفان

Pages 65-77

سجاد فتاحی; سید عباس حسینی; محمد سوداگر; محمد مازندرانی; فاطمه خانی

بررسی خاصیت ضدمیکروبی سیانوباکترهای جدا شده از تالاب انزلی

Pages 79-89

مریم فلاحی کپورچالی

اثر عصاره آبی گیاه علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های خونی، سرمی و بازماندگی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط استرس گرمایی

Pages 91-101

مریم قیاسی; سعیده آقاجانی; محمد بینایی; رضا پورغلام; علیرضا باباعلیان امیری

تأثیر پلی بتا هیدروکسی‌بوتیرات (Poly-β-hydroxybutyrate) بر پارامترهای رشد، بقاء، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

Pages 103-113

ابراهیم حسین نجدگرامی; اشکان جعفری; فریده بخشی; رامین مناف فر; رضوان الله کاظمی; محمد علی یزدانی ساداتی

پارامتر سازی اثرات میزان وترکیب غذا بر مدل رشد و ذخیره مواد مغذی در ماهی قزل‌آلای رنگین کمان((Oncorhynchusmykiss

Pages 115-120

عبدالصمد کرامت

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,841,965
PDF Download16,029,176