ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۸۴ - ( ۱۳۹۷ )
تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو
ص. ۱۲-۱
آذین کجوری
،
لیلا گلستان
،
آزاده قربانی حسن سرایی
*
چکیده
(۸۶۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۷ دریافت)
بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food
ص. ۲۲-۱۳
مهین فلاح
*
،
مسعود حق خواه
،
علی فضل آرا
چکیده
(۵۵۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۰۱ دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین
ص. ۳۸-۲۳
زهره مختاری
،
امان محمد ضیایی فر
*
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
سارا آقاجان زاده سورکی
چکیده
(۵۹۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۶۱ دریافت)
تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی
ص. ۵۰-۳۹
فاطمه مظفری
،
احمد غضنفری مقدم
*
،
حمیدرضا اخوان
چکیده
(۵۸۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۲۸ دریافت)
غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید آبمیوه پری بیوتیک با ماندگاری بالا
ص. ۵۹-۵۱
لیلا لک زاده
*
،
آرزو سبزواری
،
مهدی عموحیدری
چکیده
(۶۰۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۱ دریافت)
بررسی ماهیت بیوشیمیایی و طیف میزبانی ماده آنتیباکتریایی تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک بومی
ص. ۷۳-۶۱
پریسا پورعبدی سرابی
،
علیرضا تاری نژاد
*
،
محمد امین حجازی
چکیده
(۵۶۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۹ دریافت)
بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله
ص. ۸۸-۷۵
شیما کاوه
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
سید مهدی جعفری
،
خشایار سرابندی
چکیده
(۷۸۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۶۳ دریافت)
استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت
ص. ۱۰۰-۸۹
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
*
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(۴۶۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۸۶ دریافت)
تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد
ص. ۱۰۹-۱۰۱
عبدالرحمن حمزه
،
فریبا زینالی
*
،
هادی الماسی
چکیده
(۶۴۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۰۵ دریافت)
خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغنهای زیتون، ذرت و کانولا
ص. ۱۲۳-۱۱۱
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
*
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(۳۴۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۹۷ دریافت)
استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنیشده با آهن و روی
ص. ۱۳۶-۱۲۵
زهرا باباخانی
،
مصطفی کرمی
*
،
محمود رضازاد باری
چکیده
(۷۹۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۱۲ دریافت)
تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتیاکسیدانی و کاهندگی نیتریکاکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز
ص. ۱۵۱-۱۳۷
محیا شریعت علوی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
،
جلال محمدزاده
چکیده
(۶۳۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۱۷ دریافت)
بررسی تولید بتاکاروتن از سویه بومی جلبک دونالیلا سالینا
ص. ۱۶۱-۱۵۳
سعیده تولایی
*
،
مهناز مظاهری اسدی
،
خسرو رستمی
چکیده
(۳۷۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۸۷ دریافت)
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی و وزن مولکولی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
ص. ۱۷۳-۱۶۳
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
*
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(۳۰۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۷۱ دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران
ص. ۱۸۷-۱۷۵
جمشید فرمانی
*
،
بهراد تیرگریان
،
محمد رزم پور
چکیده
(۷۲۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۶۶ دریافت)
اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب
ص. ۲۰۱-۱۸۹
نسرین اسعدی یاساقی
،
اکرم آریان فر
*
چکیده
(۳۱۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۰۴ دریافت)
بررسی تأثیر کاربرد عصاره شوید (Anethume graveolens) روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی
ص. ۲۱۵-۲۰۳
رقیه اشرفی یورقانلو
*
،
نسا غیبی
چکیده
(۳۴۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۰۴ دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
ص. ۲۳۰-۲۱۷
هانیه محله
،
مهدی قره خانی
*
چکیده
(۲۸۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۵ دریافت)
بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی
ص. ۲۴۲-۲۳۱
رضا فرهمندفر
*
،
مریم اثنی عشری
،
سلیمه رشیدایی ابندانسری
،
الهه مقصودلو
چکیده
(۳۸۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۶۶ دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۲۵۵-۲۴۳
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
راضیه رضوی
،
عالمه محمدی
،
ماندانا جقه تایی
چکیده
(۳۷۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۴۷ دریافت)
بررسی اثر جایگزین کردن روغن سویا با چربی مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس مرغ
ص. ۲۶۹-۲۵۷
جمشید فرمانی
*
،
لطفعلی گل محمدی
،
رحیمه صفر رضوی زاده
چکیده
(۳۲۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۷۰ دریافت)
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز
ص. ۲۸۵-۲۷۱
مریم قادری قهفرخی
*
،
مهدی جعفری اصل
،
سمیه افشاری
،
آرش ارشادی
،
محمد احمدی
چکیده
(۳۰۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۴۳ دریافت)
بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ
ص. ۲۹۹-۲۸۷
اسماعیل عطای صالحی
*
،
عصمت خوری
،
امین حسین زاده
چکیده
(۶۷۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۳۰ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجالهی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز
ص. ۳۱۳-۳۰۱
بهروز اکبری آدرگانی
*
،
پریا شعبانی
چکیده
(۳۳۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۹۵ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز
ص. ۳۲۴-۳۱۵
زینب سعیدی
،
بهزاد ناصحی
*
،
حسین جوینده
چکیده
(۲۷۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۳ دریافت)
اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو
ص. ۳۳۵-۳۲۵
زهرا حسینی
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
جمشید فرمانی
چکیده
(۲۸۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۰۸ دریافت)
نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی
ص. ۳۴۷-۳۳۷
حامد حسن زاده اوچتپه
*
،
محمد علیزاده خالد آباد
،
محمود رضازاد باری
چکیده
(۷۵۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۵۵ دریافت)
ارزیابی برخی شاخصهای کیفی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوهی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت
ص. ۳۶۴-۳۴۹
جواد فتاحی مقدم
*
،
ابوذر هاشم پور
،
محمود قاسم نژاد
چکیده
(۲۹۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۴۲ دریافت)
فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۳۷۴-۳۶۵
هدی کرمی محمدی
،
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
*
،
نگین نصیری
چکیده
(۲۷۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۳۰ دریافت)
امکان سنجی تولید کیک اسفنجی غنی شده و کم کالری با پوره اسفناج
ص. ۳۸۴-۳۷۵
فروغ محترمی
*
،
دریا قلی پور
،
رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده
(۶۳۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۷۸ دریافت)
تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم
ص. ۳۹۵-۳۸۵
الناز میلانی
،
فرشته حسینی
*
،
سمانه رضایی بروجردی
،
شادی بلوریان
چکیده
(۲۸۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۷ دریافت)
تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامترهای تعیین کننده کیفیت زیتون
ص. ۴۱۰-۳۹۷
مهدی کاویانی
،
مهدی وریدی
*
،
ستار طهماسبی انفرادی
،
محمد جواد وریدی
چکیده
(۲۶۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۸ دریافت)
شناسایی و تشخیص ژنهای مولد زرالنون در سویههای Fusarium graminearum جدا شده از دانههای ذرت
ص. ۴۱۸-۴۱۱
عطیه مهرزاد
*
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
سید علی مرتضوی
،
رویا رضائیان دلوئی
،
محمد محسن زاده
چکیده
(۲۶۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۵ دریافت)
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی
ص. ۴۲۸-۴۱۹
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
مارال بابادی سلطان زاده
،
علیرضا ریاضی
چکیده
(۳۰۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۲۲ دریافت)
استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی دریای خزر (Huso Huso) و بررسی خصوصیات رئولوژیکی آن
ص. ۴۳۹-۴۲۹
عباس مهجوریان
*
،
محمد نوروزی
،
محسن مختاریان
چکیده
(۵۵۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۶۰ دریافت)
اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب
ص. ۴۵۵-۴۴۱
منیره یزدی نژاد
،
آزاده قربانی حسن سرایی
*
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(۲۵۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۷۱ دریافت)
تاثیر زمانهای مختلف خنککردن اولیه بر ترکیبات زیستی فعال و کیفیت میوه پسته تر طی انبار سردمانی در دمای سرد
ص. ۴۶۸-۴۵۷
حدیث شهابی رابری
،
سیدحسین میردهقان
*
،
فاطمه ناظوری
چکیده
(۲۵۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۱ دریافت)
کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردلهای فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی
ص. ۴۸۰-۴۶۹
فاطمه کبیری سامانی
،
نفیسه جهان بخشیان
*
،
مریم خاکباز حشمتی
چکیده
(۵۲۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۵۱ دریافت)
استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا
ص. ۴۹۴-۴۸۱
سید حسین احمدتبار کله بستی
،
رضا فرهمندفر
*
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(۲۶۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۶۶ دریافت)
نقش پیش تیمار فراصوت بر ویژگیهای کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران
ص. ۵۰۶-۴۹۵
بهجت تاج الدین
*
،
کلثوم جهان میهن
چکیده
(۲۹۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۳۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS