ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۸، شماره ۱۱۲ - ( ۱۴۰۰ )
اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن
ص. ۱۰-۱
10.52547/fsct.18.112.1
رضا فرهمندفر
*
،
حدیث عظیمی نژاد
چکیده
(۲۸۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۳۱ دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر طعمدار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور
ص. ۱۹-۱۱
10.52547/fsct.18.112.11
نسیم کاظم علیلو
،
صابر امیری
،
محمود رضازاد باری
*
،
صونا دودانگه
چکیده
(۳۰۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۶ دریافت)
اثر پوششهای خوراکی بر تغییرات رنگ و سطح برشهای زردآلو هنگام خشک شدن در سامانه فروسرخ
ص. ۳۰-۲۱
10.52547/fsct.18.112.21
مریم ساترابی
،
فخرالدین صالحی
*
،
مجید رسولی
چکیده
(۳۱۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۴ دریافت)
بررسی اثر آبزدایی اسمزی با شربت سکنجبین و پوششدهی با صمغ دانه ریحان روی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی چیپس موز
ص. ۴۲-۳۱
10.52547/fsct.18.112.31
عارفه حاجی اربابی
*
،
حمید توکلی پور
چکیده
(۲۴۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۳۶ دریافت)
تأثیر بهکارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی نان
ص. ۵۲-۴۳
10.52547/fsct.18.112.43
ماندانا طایفه
،
سید احمد شهیدی
*
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
مصطفی صادقی
چکیده
(۲۹۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۷۱ دریافت)
بررسی اثر جریان الکتریکی بر ویژگیهای مکانیکی و نفوذپذیری فیلم کیتوزان حاوی نانوذرات رس و نقره
ص. ۶۷-۵۳
10.52547/fsct.18.112.53
نیلوفر صفری ثانی
،
علی معتمدزادگان
*
،
جمشید فرمانی
،
جعفر محمدزاده میلانی
چکیده
(۲۹۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۴۰ دریافت)
ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصارههای پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۷۹-۶۹
10.52547/fsct.18.112.69
خدیجه شیرانی بیدابادی
*
چکیده
(۳۱۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۶ دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توتفرنگی
ص. ۹۵-۸۱
10.52547/fsct.18.112.81
پریسا فرجپور
*
،
حسین شیخلوئی
چکیده
(۳۰۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۱۰ دریافت)
تاثیر برخی جایگزینهای چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی
ص. ۱۱۲-۹۷
10.52547/fsct.18.112.97
پریسا پورثانی
،
سید محمد علی رضوی
*
،
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(۳۲۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۱۹ دریافت)
تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگیهای کیفی انگور رقم فخری طی انبارمانی
ص. ۱۲۵-۱۱۳
10.52547/fsct.18.112.113
محمد قاسمی
،
معظم حسن پور اصیل
*
چکیده
(۲۷۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۶ دریافت)
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنسوس جی جی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درونپوشانی شده به صورت امولسیون چند لایه و امولسیون ساده
ص. ۱۳۶-۱۲۷
10.52547/fsct.18.112.127
حامد محمودی پور
*
،
محمدحسین مرحمتی زاده
چکیده
(۲۵۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۰ دریافت)
بررسی مقایسهای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زندهمانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک
ص. ۱۵۱-۱۳۷
10.52547/fsct.18.112.137
فاطمه جعفری نجف آبادی
،
وجیهه فدائی نوغانی
*
چکیده
(۲۹۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۴ دریافت)
بهینه یابی شرایط استخراج صمغ ریشه سریش به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نمونه بهینه
ص. ۱۶۸-۱۵۳
10.52547/fsct.18.112.153
مهدی صلاحی
،
سید محمد علی رضوی
*
،
محمد صادق صادق امیری
چکیده
(۳۲۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۴۳ دریافت)
تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ
ص. ۱۷۸-۱۶۹
10.52547/fsct.18.112.169
مینا منافی دیزج یکان
،
مهناز منافی دیزج یکان
*
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
نگار راوش
چکیده
(۳۰۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۸ دریافت)
بررسی امکان تولید کیک فنجانی کمچرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان
ص. ۱۸۸-۱۷۹
10.52547/fsct.18.112.179
مریم اسفندیاری
،
پریسا فرج پور
،
حدیثه باقری دادوکلائی
*
،
فاطمه میرعرب رضی
چکیده
(۳۱۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۸ دریافت)
اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتیاکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۱۹۸-۱۸۹
10.52547/fsct.18.112.189
محمدامین مهرنیا
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
،
هادی تناور
چکیده
(۳۰۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۴ دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان
ص. ۲۱۱-۱۹۹
10.52547/fsct.18.112.199
محمود رضازاده باری
*
،
توحید جهانگشایش
،
محمد علیزاده
،
صابر امیری
چکیده
(۳۱۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۳ دریافت)
تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخکردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده
ص. ۲۲۱-۲۱۳
10.52547/fsct.18.112.213
معصومه آیتاللهزاده شیرازی
،
سارا موحد
*
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
حسین احمدی چناربن
،
پیمان رجایی
چکیده
(۲۹۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۵۴ دریافت)
بهینهیابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده
ص. ۲۳۵-۲۲۳
10.52547/fsct.18.112.223
محمد بلوردی
*
،
اعظم ایوبی
،
رضا حاجی محمدی فریمانی
چکیده
(۳۰۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۸ دریافت)
تاثیر افزودن گندم سیاه، چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی قاووت
ص. ۲۴۵-۲۳۷
10.52547/fsct.18.112.237
فاطمه صابری
،
سپیده خراسانی
،
فاطمه شهدادی
*
چکیده
(۲۹۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۵۶ دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم چرب غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیر، کنسانتره پروتئینی شیر، فیبر گندم- اسفرزه
ص. ۲۶۰-۲۴۷
10.52547/fsct.18.112.247
یلدا جاویدی
،
محمد گلی
*
چکیده
(۲۷۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۲۲ دریافت)
بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخصهای بیوشیمیایی و ویژگیهای حسی دانههای انار در طی دوره نگهداری سرد
ص. ۲۶۹-۲۶۱
10.52547/fsct.18.112.261
درنوش جعفرپور
*
چکیده
(۲۶۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۷ دریافت)
بررسی تاثیر اسانس گیاه پولک (Stachys schtschegleevii ) و زمان نگهداری بر خواص شیمیایی و میکروبی گوشت چرخ کرده گوساله با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۲۸۲-۲۷۱
10.52547/fsct.18.112.271
احمد قره خانی
*
،
محمود حسن پور
،
امیر توکمه چی
چکیده
(۳۰۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۴ دریافت)
سنتز و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیتهای بر پایه بیوپلیمر کربوکسیمتیلکیتوسان-نانورس مونتموریلونیت در حضور نانوذرات اکسیدتیتانیم
ص. ۲۹۷-۲۸۳
10.52547/fsct.18.112.283
حسین انور
،
حسین شیخ لوئی
*
چکیده
(۲۷۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۷۸ دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM)
ص. ۳۰۸-۲۹۹
10.52547/fsct.18.112.299
فرزانه لطفی
،
علی یاسینی اردکانی
*
چکیده
(۲۷۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۴۹ دریافت)
بهینه یابی فرمولاسیون ماست چکیده حاوی شیرخشک کم چرب، کنسانتره پروتئینی شیر و آرد سویا با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط
ص. ۳۲۱-۳۰۹
10.52547/fsct.18.112.309
حسن رشیدی
*
،
مرتضی کاشانی نژاد
،
هما بقایی
،
علیرضا قادری
چکیده
(۳۰۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۶ دریافت)
استفاده از نانو الیاف حاصل از الکتروریسی کیتوزان به عنوان نانوحامل عصاره درمنه دشتی: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد میکروبی
ص. ۳۳۴-۳۲۳
10.52547/fsct.18.112.323
میثم رضایی
،
مهدی آران
*
،
علی محمد امانی
،
محمد امین میری
،
داریوش رمضان
چکیده
(۳۲۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۰۳ دریافت)
بررسی اثرات ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی مکمل غذایی تهیه شده با پروتئینهای هیدرولیز شده شیر و وانیلین
ص. ۳۴۶-۳۳۵
10.52547/fsct.18.112.335
مهدی عموحیدری
،
محمدرضا احسانی
*
،
ایرج جوادی
چکیده
(۲۷۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۶۹ دریافت)
بررسی تاثیر تزریق مخلوط گازهای دیاکسیدکربن و نیتروژن برویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیر گاو با استفاده از روش آماری سطح رویه پاسخ
ص. ۳۶۰-۳۴۷
10.52547/fsct.18.112.347
بهروز قدیری علمداری
،
احسان مقدس کیا
*
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
زهرا قاسم پور
چکیده
(۲۹۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۴۸ دریافت)
تاثیر پیش تیمار اسمزی شکر سفید، شکر قرمز و شیرین بیان بر خواص کیفی قارچ دکمه ای سفید خشک شده (Agaricus Bisporus)
ص. ۳۷۷-۳۶۱
10.52547/fsct.18.112.361
زینب رفتنی امیری
*
،
زهره افضلیان
چکیده
(۲۷۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS