ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۸۰ - ( ۱۳۹۷ )
اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)
ص. ۱۲-۱
شیرین رحمن زاده ایشکه
،
محمدرضا اصغری
،
حبیب شیرزاد
،
ابوالفضل علیرضالو
*
چکیده
(۵۳۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۶۶ دریافت)
تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپدار
ص. ۲۳-۱۳
سعید قنادی
،
سارا موحد
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۸۳۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۷۴۱ دریافت)
تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی
ص. ۳۸-۲۵
مهدی نیکو
*
چکیده
(۵۱۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۲ دریافت)
تاثیر عصاره برگ پیازچه کوهی بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی همبرگر نگهداری شده در یخچال
ص. ۵۰-۳۹
امیر فیجانی
،
سارا موحد
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۷۳۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۲۰ دریافت)
آنالیز تقریبی و ترکیب اسید چرب ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus)
ص. ۵۹-۵۱
علی ابرومند
*
،
سعید ضیایی نژاد
،
فریده باعثی
چکیده
(۵۶۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۰ دریافت)
استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدلسازی استخراج روغن از بادامزمینی با پیشتیمار مایکروویو
ص. ۷۲-۶۱
رقیه شیرازی
،
حمید بخش آبادی
*
،
مسعود بذرافشان
چکیده
(۵۰۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۰۴ دریافت)
بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادونقرمز
ص. ۸۶-۷۳
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیایی فر
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
دل آسا رحیمی
چکیده
(۵۱۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۸ دریافت)
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس
ص. ۹۶-۸۷
مسعود نجف نجفی
*
،
فرزانه ضیائیان یزدی نژاد
،
محبوبه سرابی
چکیده
(۳۹۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۳ دریافت)
تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایداری اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی
ص. ۱۰۹-۹۷
علی محمدی
،
رضا فرهمندفر
*
چکیده
(۳۷۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۷۳ دریافت)
بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ
ص. ۱۲۰-۱۱۱
شهین زمردی
*
،
روژان شیخ قاسمی
چکیده
(۳۸۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۱۶ دریافت)
بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب
ص. ۱۳۰-۱۲۱
علی رضا حاصلی
*
،
مصطفی کرمی
چکیده
(۶۱۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۴۲ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب
ص. ۱۴۳-۱۳۱
سپیده بهرامی
*
،
مسعود هماپور
،
الهه رجبی
چکیده
(۳۰۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۱ دریافت)
بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم چرب
ص. ۱۵۶-۱۴۵
فریبا نقیپور
چکیده
(۲۵۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۳ دریافت)
مقایسهی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز
ص. ۱۶۹-۱۵۷
یعقوب جعفری
،
هادی الماسی
*
چکیده
(۳۱۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۹۵ دریافت)
ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترشپذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین
ص. ۱۸۸-۱۷۱
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(۲۶۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۰۵ دریافت)
بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران
ص. ۱۹۷-۱۸۹
چنگیز اسفندیاری
*
،
فاطمه باقری
،
پریسا زیارتی
چکیده
(۳۳۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۵ دریافت)
استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد میکروبی
ص. ۲۱۲-۱۹۹
محمد امین میری
*
چکیده
(۶۴۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۵۵ دریافت)
کاهش آفلاتوکسینM1 در شرایط invitro با استفاده از تثبیت ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات
ص. ۲۲۱-۲۱۳
مرجان فروغی
*
،
محبوبه سرابی جماب
،
جواد کرامت
،
مسعود نجف نجفی
چکیده
(۲۵۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۳ دریافت)
تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن
ص. ۲۳۴-۲۲۳
بهناز طوقی عشقی
،
ناصر صداقت
*
،
مسعود تقی زاده
چکیده
(۲۸۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۴۳ دریافت)
بررسی خواص کاربردی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانواکسید روی
ص. ۲۴۴-۲۳۵
ژاله ابراهیمی
،
امیر حیدری
*
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
خدیجه پورخانعلی
چکیده
(۶۳۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۹۹ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم
ص. ۲۵۵-۲۴۵
ایمان امیرسرداری
،
سیمین اسدالهی
*
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(۳۷۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۳۱۶ دریافت)
بررسی ویژگیهای خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان
ص. ۲۶۶-۲۵۷
فخرالدین صالحی
*
،
سمیرا امین اخلاص
،
فاطمه سوری
چکیده
(۳۲۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۴۷ دریافت)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغنهای کانولا و اولئین پالم
ص. ۲۷۹-۲۶۷
محمد قربانی
چکیده
(۲۷۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۳۰ دریافت)
تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۲۹۲-۲۸۱
امان محمد ضیایی فر
،
محبوبه کشیری
،
بهاره فتحی
،
نازنین کریمی عبدالملکی
،
مهران اعلمی
*
چکیده
(۳۸۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۷۴ دریافت)
روغن ساختار یافته آفتابگردان؛ ارزیابی کینتیک بلورینگی و ریزساختار
ص. ۳۰۱-۲۹۳
مهدی نادری
*
،
لادن رشیدی
،
جمشید فرمانی
چکیده
(۲۴۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۱۲ دریافت)
اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده
ص. ۳۱۸-۳۰۳
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
خشایار سرابندی
،
حامد همیشه کار
،
محمد قربانی
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(۲۹۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۹۱ دریافت)
بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیهشده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان
ص. ۳۳۳-۳۱۹
پیمان رجایی
*
،
محمد اردستانی
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(۷۱۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۹۶ دریافت)
ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس بهوسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه آلژینات سدیم و صمغ زودو
ص. ۳۴۸-۳۳۵
سعید سخاوتی زاده
،
حمید رضا قیصری
*
،
محمود امین لاری
چکیده
(۶۴۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۲۸ دریافت)
بهینه سازی استخراج پکتین از غلاف نخود فرنگی به کمک امواج میکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۳۶۰-۳۴۹
بهروز اکبری
*
،
منا بهرامی پور
چکیده
(۶۲۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۸۹ دریافت)
آنالیز و تفسیر دادههای حسی با استفاده از تحلیل مولفههای اصلی (PCA)
ص. ۳۷۷-۳۶۱
امیررضا شویک لو
*
چکیده
(۷۰۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۱۹۷ دریافت)
بررسی ویژگیهای انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئینهای حاصل از آبپنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین)
ص. ۳۸۶-۳۷۹
مسعود علیرضایی
*
،
محمد حسین قارونی
،
آزاده خونساری
،
علی ولیزاده
،
کبری چهاری
چکیده
(۲۷۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۴ دریافت)
بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان
ص. ۳۹۸-۳۸۷
الهام مجد زاده
،
حسین میرزائی مقدم
،
محمد هادی موحدنژاد
،
احمد رجایی
*
چکیده
(۵۶۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۴۷ دریافت)
کاربرد صمغ کنجاک و فیبر سویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کالباس کم چرب
ص. ۴۱۱-۳۹۹
صفورا شریفیان
،
محمد فاضل
*
چکیده
(۳۱۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۵۸ دریافت)
استخراج لوتئین با استفاده از فناوری نانو (روش میکروامولسیون): تاثیر سورفاکتانت، کمکسورفاکتانت و پیشتیمار فراصوت
ص. ۴۲۰-۴۱۳
مهدی جلالی جیوان
*
،
سلیمان عباسی
چکیده
(۲۵۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۳ دریافت)
بررسی تاثیر شرایط فرایند سرخ کردن بر جذب روغن و محاسبه ضریب انتشار موثر رطوبت در فرایند سرخ کردن عمیق فیش فینگر
ص. ۴۲۹-۴۲۱
سید حسین ایزدی
،
زهرا امام جمعه
*
،
غلامرضا عسکری
چکیده
(۲۶۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۵ دریافت)
خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن
ص. ۴۴۱-۴۳۱
آتنا پاسبان
،
محبت محبی
*
،
هاشم پور آذرنگ
،
مهدی وریدی
،
آرزو عباسی
،
سمیرا سیدی مرغکی
چکیده
(۲۷۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS