Number of Articles: 15

Molecular Analysis of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pado Fish of Agam Regency, West Sumatra Indonesia as Probiotics

Pages 1-10

Yudha Pratama; Sri Melia; Endang Purwati; Yuherman Yuherman; Jamsari Jamsari; Hidayatul Jannah

توسعه محفظه شیشه ای شکل هلیکس برای کاربردهای تصفیه میدان های الکتریکی پالسی در صنعت آبمیوه سازی

Pages 11-26

علی محمد دست غیب; هادی نبی پور افروزی; سید محمد ظفر اقبال

اثر مکمل پودر چای سبز بر پتانسیل پروبیوتیکی، خواص آنتی اکسیدانی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پروبیوتیک

Pages 27-40

آیت تقوی زنوز; مریم قانع

Bioaccumulation and human health risk assessment of heavy metals in fish cultured in metropolitan city lakes: A case study in Bengaluru, South India

Pages 41-57

Ajjigudde Shreenivasa Shashank; Krishnakumar Velayudhannair

بررسی اثر کورکومین بارگذاری شده در اگزوزوم بر تکثیر سلول های سرطانی تخمدان رده SKOV3

Pages 58-67

ریحانه رمضانی; هانیه میناتور سجادی; صادق باباشاه

Sustainability Performance Analysis for Food Supply Chain Processing Sector

Pages 68-86

MUHAMMAD AZHAR ASHFAQ; Zaheer Ahmad

Characteristics, Antioxidant and Antihypertensive Properties of Buffalo Milk Dangke with the Addition of Lactiplantibacillus plantarum subsp. plantarum IIA-1A5 as Probiotics during Cold Storage

Pages 87-102

MAULITA PUTRI DARMAWATI; IRMA ISNAFIA ARIEF; ZAKIAH WULANDARI; HAJRAWATI HAJRAWATI; ADE SUKMA; CAHYO BUDIMAN; ZAENAL ABIDIN

Microbiological Status of Three Categories of Tiger Shrimp Quality after the Land Distribution Process (Case Study: Selili Fishing Port, Samarinda, Indonesia)

Pages 103-120

Andri Pratama; Mustaruddin Mustaruddin; Fis Purwangka; Muhammad Asril

PHYSICO-CHEMICAL CHARACTERIZATION OF ALPHA AMYLASE FROM BACILLUS SUBTILIS IMD34 USING FOOD WASTE AS SUBSTRATE

Pages 121-136

Effiom Henshaw

DETERMINATION OF TEXTURE PROFILE ANALYSIS AND MICROBIOLOGICAL EVALUATION OF YOGURT PRODUCED BY COMMERCIAL AND HEIRLOOM CULTURE

Pages 137-147

Bahtir Hyseni

اثرات سلامتی بخش گیاه Pistacia Atlantica مورد استفاده در موادغذایی: مروری

Pages 148-169

زینب طارق یاسین الادانی; نوفل الحلفی; مطهره پیرنیا

استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند

Pages 170-179

فاطمه جعفری کوشکقاضی; علیرضا صادقی; مهران اعلمی; هدی شهیری طبرستانی; دل آسا رحیمی

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و صمغ فارسی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب

Pages 180-197

مرتضی آریامنش; حسین جوینده; محمد حجتی

اثرات سیتوتوکسیک انتروکوک های جدا شده از لبنیات سنتی ایران بر رده سلولی سرطان سینه SK-BR-3

Pages 198-211

زیبا هرندی; کیوان بهشتی مآل; رامش منجمی

بررسی تأثیر توان مایکروویو بر نفوذ رطوبت و سینتیک خشک شدن باقلا: مطالعه آزمایشگاهی و مدل‌سازی

Pages 213-224

فخرالدین صالحی; سارا قزوینه; مصطفی امیری

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,488
Article View12,225,613
PDF Download7,301,465