تقوی زنوز, آیت, قانع, مریم (2024). اثر مکمل پودر چای سبز بر پتانسیل پروبیوتیکی، خواص آنتی اکسیدانی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پروبیوتیک. , 21(155), 27-40. doi: 10.22034/FSCT.21.155.27
آیت تقوی زنوز; مریم قانع. "اثر مکمل پودر چای سبز بر پتانسیل پروبیوتیکی، خواص آنتی اکسیدانی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پروبیوتیک". , 21, 155, 2024, 27-40. doi: 10.22034/FSCT.21.155.27
تقوی زنوز, آیت, قانع, مریم (2024). 'اثر مکمل پودر چای سبز بر پتانسیل پروبیوتیکی، خواص آنتی اکسیدانی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پروبیوتیک', , 21(155), pp. 27-40. doi: 10.22034/FSCT.21.155.27
تقوی زنوز, آیت, قانع, مریم اثر مکمل پودر چای سبز بر پتانسیل پروبیوتیکی، خواص آنتی اکسیدانی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پروبیوتیک. , 2024; 21(155): 27-40. doi: 10.22034/FSCT.21.155.27
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,720,258
PDF Download15,957,685