جعفری کوشکقاضی, فاطمه, صادقی, علیرضا, اعلمی, مهران, شهیری طبرستانی, هدی, رحیمی, دل آسا (2024). استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند. , 21(155), 170-179. doi: 10.22034/FSCT.21.155.170
فاطمه جعفری کوشکقاضی; علیرضا صادقی; مهران اعلمی; هدی شهیری طبرستانی; دل آسا رحیمی. "استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند". , 21, 155, 2024, 170-179. doi: 10.22034/FSCT.21.155.170
جعفری کوشکقاضی, فاطمه, صادقی, علیرضا, اعلمی, مهران, شهیری طبرستانی, هدی, رحیمی, دل آسا (2024). 'استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند', , 21(155), pp. 170-179. doi: 10.22034/FSCT.21.155.170
جعفری کوشکقاضی, فاطمه, صادقی, علیرضا, اعلمی, مهران, شهیری طبرستانی, هدی, رحیمی, دل آسا استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند. , 2024; 21(155): 170-179. doi: 10.22034/FSCT.21.155.170
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,717,225
PDF Download15,956,354