Number of Articles: 14

تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه بندی و برچسب گذاری تغذیه ای فرآورده های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی

Pages 1-10

راهکار افزایش کیفیت نان‌های مصرفی در کشور

Pages 11-21

تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون

Pages 23-33

اثر نمک سود کردن، بسته بندی در خلاء و تأثیر توأمان آن ها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در دمای Cº1±4

Pages 35-44

کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب

Pages 45-52

تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیر

Pages 53-61

تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی

Pages 63-68

بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد

Pages 69-75

پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک

Pages 77-83

اثر دما و سطح ضربه گیر بر حجم کوفتگی سیب در اثر ضربه و پیش بینی آن به روش شبکه عصبی مصنوعی

Pages 85-94

بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانی

Pages 95-105

بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی

Pages 107-114

بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار

Pages 115-122

فیلم‌های خوراکی فعال در بسته‌بندی مواد غذایی

Pages 123-135

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,846,818
PDF Download16,032,886