Number of Articles: 13

اثرات سرخ کردن بر ویژگی های شیمیایی و اسیدهای چرب در فیش فینگرهای تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

Pages 1-9

مروری بر ویژگیهای لیکوپن و نقش میکروارگانیسم ها در تولید آن

Pages 11-25

بررسی میزان فلزات سرب، قلع، مس و کادمیوم در کنسروهای ماهی تولید شده در ایران

Pages 27-32

تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه

Pages 33-38

کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.)

Pages 39-48

برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختی

Pages 49-57

تأثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله ی راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند

Pages 67-59

تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی)

Pages 69-79

بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی

Pages 81-88

تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیب‌زمینی ترشی

Pages 89-100

بررسی تأثیر هم زمان امواج فراصوت و حرارت بر غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال

Pages 101-111

بررسی تاثیر D- تاگاتوز و اینولین بعنوان جایگزین ساکارز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری

Pages 113-125

مطالعه اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر

Pages 126-136

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,790,513
PDF Download15,993,075