(2011). تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی). , 8(30), 69-79.
. "تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی)". , 8, 30, 2011, 69-79.
(2011). 'تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی)', , 8(30), pp. 69-79.
تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی). , 2011; 8(30): 69-79.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,816
PDF Download16,052,414