مطالعه اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 13, Volume 8, Issue 30, 1390, Pages 126-136 PDF (493.83 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده در این تحقیق اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک در 4 سطح (5000، 10000، 15000و 20000 میلی گرم بر کیلوگرم) و 3 دوره زمانی 15، 30 و 45 روز بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی در همبرگر نگهداری شده در دمای 12- مورد ارزیابی قرار گرفت، تمامی ارزیابی های میکروبی 3 بار تکرار گردیدند. نتایج حاصل کاهش تعداد استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروبها را در تمامی سطوح پودر افزوده شده نشان داد، که این روند کاهشی در روزهای پانزدهم و سیام به ترتیب برای استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی معنی دار بود. در بین سطوح پودر افزوده شده به ترتیب بیشترین و کمترین تأثیر مربوط به سطوح 20000 و 5000 میلیگرم بر کیلوگرم گزارش شد. طبق نتایج این بررسی، پودر عصاره برگ نوروزک بر استافیلوکوکوس اورئوس همبرگر اثر مهارکنندگی و کشندگی داشته و می تواند به عنوان یک ترکیب نگهدارنده طبیعی در فرآوردههای غذایی مورد توجه قرار گیرد. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: برگ نوروزک; فعالیت ضد میکروبی; استافیلوکوکوس اورئوس; شمارش کلی; نگهدارنده طبیعی | ||
|
Statistics Article View: 193 PDF Download: 109 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,847,596 |
| PDF Download | 16,033,600 |