(2011). کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.). , 8(30), 39-48.
. "کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.)". , 8, 30, 2011, 39-48.
(2011). 'کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.)', , 8(30), pp. 39-48.
کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.). , 2011; 8(30): 39-48.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,807
PDF Download16,052,408