Number of Articles: 14

مطالعه میسل های کازئین در شیرخام با مقادیر مختلف سلولهای پیکره ای با استفاده از میکروسکپ الکترونی نگاره ای

Pages 1-7

تهیه ی جانشین کره ی کاکائو و شکلات از روغن بذرچای استریفیه شده

Pages 9-17

بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق

Pages 19-28

بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط

Pages 29-38

تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده

Pages 39-49

اثر میکروانکپسولاسیونﺁلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 1643 PTCC در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان

Pages 51-60

بهینه سازی ترکیبات محیط کشت برای تولید میکروبی گلوتامیک اسید از ضایعات خرما با استفاده از روش فاکتوریل جزئی

Pages 61-67

اثر مدت زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی فرآورده های پودری و قطعات خشک شده سیب زمینی جهت انتخاب بهترین زمان مصرف و رقم مناسب

Pages 69-83

حذف نیترات از آب آشامیدنی و آب فرآوری مواد غذایی با استفاده از بیوفیلتر هیدروژنی

Pages 85-93

بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی

Pages 95-102

بررسی بعضی از خواص بیوفیزیکی دانه های آفتابگردان روغنی در استان گلستان

Pages 103-115

بررسی میزان آفلاتوکسین M1 ‌در پنیر سفید ایرانی

Pages 117-122

تعیین ضریب اصطکاک و سرعت حد گل زعفران و اجزای آن

Pages 123-133

بررسی اثر انجماد کند و نگهداری در شرایط انجماد بر ویژگی های کیفی نان لواش

Pages 133-143

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,875,397
PDF Download16,057,743