(2010). بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی. , 7(25), 95-102.
. "بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی". , 7, 25, 2010, 95-102.
(2010). 'بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی', , 7(25), pp. 95-102.
بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی. , 2010; 7(25): 95-102.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,263,738
PDF Download16,213,000