Number of Articles: 7

استخراج گلوکزآمین‌گلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی

Pages 1-12

شهاب نقدی; مسعود رضائی; مهدی طبرسا; مهدی عبدالهی

اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده

Pages 13-27

سید مرتضی حسینی; اسمعیل پقه; عباسعلی آقایی مقدم; بهروز قره وی; ملیکا قلیچ پور

اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی

Pages 28-36

حجت اله علمداری; مهدیه نارویی

ارزیابی ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﺣﻼل ﺑﺮ بازده اﺳﺘﺨﺮاج، حلالیت و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی محصولات جانبی میگو

Pages 37-46

زهرا موسوی; سید فخرالدین حسینی

مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH

Pages 47-59

سید ولی حسینی; محدثه علیزاده; محمدعلی نعمت اللهی; فضه آریا نسب

تاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp.

Pages 60-72

زهرا امینی خوئی; رقیه حیدری; المیرا عرفانی فر; بیژن آژنگ

استفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata

Pages 73-84

محمد شمسایی; زهرا قاسمی; زهرا امینی خویی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,164
PDF Download15,989,363