حسینی, سید ولی, علیزاده, محدثه, نعمت اللهی, محمدعلی, آریا نسب, فضه (2025). مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH. , 14(1), 47-59.
سید ولی حسینی; محدثه علیزاده; محمدعلی نعمت اللهی; فضه آریا نسب. "مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH". , 14, 1, 2025, 47-59.
حسینی, سید ولی, علیزاده, محدثه, نعمت اللهی, محمدعلی, آریا نسب, فضه (2025). 'مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH', , 14(1), pp. 47-59.
حسینی, سید ولی, علیزاده, محدثه, نعمت اللهی, محمدعلی, آریا نسب, فضه مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH. , 2025; 14(1): 47-59.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,434
PDF Download16,046,552