حسینی, سید مرتضی, پقه, اسمعیل, آقایی مقدم, عباسعلی, قره وی, بهروز, قلیچ پور, ملیکا (2025). اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده. , 14(1), 13-27.
سید مرتضی حسینی; اسمعیل پقه; عباسعلی آقایی مقدم; بهروز قره وی; ملیکا قلیچ پور. "اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده". , 14, 1, 2025, 13-27.
حسینی, سید مرتضی, پقه, اسمعیل, آقایی مقدم, عباسعلی, قره وی, بهروز, قلیچ پور, ملیکا (2025). 'اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده', , 14(1), pp. 13-27.
حسینی, سید مرتضی, پقه, اسمعیل, آقایی مقدم, عباسعلی, قره وی, بهروز, قلیچ پور, ملیکا اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده. , 2025; 14(1): 13-27.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,434
PDF Download16,046,551