علمداری, حجت اله, نارویی, مهدیه (2025). اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی. , 14(1), 28-36.
حجت اله علمداری; مهدیه نارویی. "اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی". , 14, 1, 2025, 28-36.
علمداری, حجت اله, نارویی, مهدیه (2025). 'اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی', , 14(1), pp. 28-36.
علمداری, حجت اله, نارویی, مهدیه اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی. , 2025; 14(1): 28-36.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,434
PDF Download16,046,549