Number of Articles: 10

اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix)) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن

Pages 1-15

حدیث امیری; بهاره شعبان پور; کاوه رحمانی فرح

اثر پروبیوتیک پریمالاک بر شاخص‌های رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری بچه ماهی کپور معمولی دریایی (Cyprinus carpio)

Pages 17-28

زهرا روحی; زلیخا سلاقی; آذر بیک زاده; عبدالرحمان داودی پور; محمدرضا ایمان پور

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده و سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره انجماد

Pages 29-45

سید علی جعفرپور

تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء واحشاء تاسماهی سیبری پرورشی (Acipenser baerii) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت باکتری Salmonella typhi

Pages 47-59

رقیه جعفری تراجی; علیرضا عالیشاهی; سید مهدی اجاق; عباس اسماعیلی ملا

تغلیظ کشت جلبکی تتراسلمیسTetraselmis suecica) ) به‌روش سانتریفیوژ و تاثیر ویتامین‌های C و E بر میزان بازماندگی و شاخص‌های آنالیز تقریبی

Pages 61-76

تاثیر منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات (گلوکز و نشاسته ذرت) بر کارایی تغذیه و ترکیب لاشه بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

Pages 77-88

رضا طاعتی; محمود محسنی; سمیه خوش سیما

تاثیر پریبیوتیک گروبیوتیک بر برخی شاخص های رشد، هماتولوژیک، بیوشیمیایی و ایمنی فیل‌ماهی (Huso huso) جوان

Pages 89-99

میلاد عادل; سکینه یگانه; شراره احمدوند; رضا صفری; شیدا احمدوند

ارزیابی خصوصیات فیزویکوشیمیایی و قابلیت تشکیل ژل پروتئین ایزوله بازیافتی از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) کامل و تخلیه شکمی شده به روش تغییر pH

Pages 101-116

مسعود رضائی; مهدی عبداللهی خزاقی; علی جعفرپور خزاقی

بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم نانوکامپوزیتی حاصل از پروتئین ماهی تقویت شده با نانوفیبر سلولز

Pages 117-131

محسن کاظمی; بهاره شعبانپور; پرستو پورعاشوری

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی

Pages 133-147

اکبر وجدان; افشین عادلی; سید مهدی اجاق; مهدی عبدالهی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,043
PDF Download15,970,965