وجدان, اکبر, عادلی, افشین, اجاق, سید مهدی, عبدالهی, مهدی (2015). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی. , 4(3), 133-147.
اکبر وجدان; افشین عادلی; سید مهدی اجاق; مهدی عبدالهی. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی". , 4, 3, 2015, 133-147.
وجدان, اکبر, عادلی, افشین, اجاق, سید مهدی, عبدالهی, مهدی (2015). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی', , 4(3), pp. 133-147.
وجدان, اکبر, عادلی, افشین, اجاق, سید مهدی, عبدالهی, مهدی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی. , 2015; 4(3): 133-147.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,811,022
PDF Download16,004,588