رضائی, مسعود, عبداللهی خزاقی, مهدی, جعفرپور خزاقی, علی (2015). ارزیابی خصوصیات فیزویکوشیمیایی و قابلیت تشکیل ژل پروتئین ایزوله بازیافتی از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) کامل و تخلیه شکمی شده به روش تغییر pH. , 4(3), 101-116.
مسعود رضائی; مهدی عبداللهی خزاقی; علی جعفرپور خزاقی. "ارزیابی خصوصیات فیزویکوشیمیایی و قابلیت تشکیل ژل پروتئین ایزوله بازیافتی از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) کامل و تخلیه شکمی شده به روش تغییر pH". , 4, 3, 2015, 101-116.
رضائی, مسعود, عبداللهی خزاقی, مهدی, جعفرپور خزاقی, علی (2015). 'ارزیابی خصوصیات فیزویکوشیمیایی و قابلیت تشکیل ژل پروتئین ایزوله بازیافتی از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) کامل و تخلیه شکمی شده به روش تغییر pH', , 4(3), pp. 101-116.
رضائی, مسعود, عبداللهی خزاقی, مهدی, جعفرپور خزاقی, علی ارزیابی خصوصیات فیزویکوشیمیایی و قابلیت تشکیل ژل پروتئین ایزوله بازیافتی از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) کامل و تخلیه شکمی شده به روش تغییر pH. , 2015; 4(3): 101-116.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,811,026
PDF Download16,004,593