جعفرپور, سید علی (2015). مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده و سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره انجماد. , 4(3), 29-45.
سید علی جعفرپور. "مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده و سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره انجماد". , 4, 3, 2015, 29-45.
جعفرپور, سید علی (2015). 'مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده و سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره انجماد', , 4(3), pp. 29-45.
جعفرپور, سید علی مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده و سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره انجماد. , 2015; 4(3): 29-45.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,811,026
PDF Download16,004,594