اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix)) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن | ||
| علوم و فنون شیلات | ||
| Article 1, Volume 4, Issue 3 - Serial Number 12, 1394, Pages 1-15 PDF (380.69 K) | ||
| Authors | ||
| حدیث امیری* 1; بهاره شعبان پور1; کاوه رحمانی فرح2 | ||
| 1دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
| 2پژوهشکده مطالعات دریاچه، دانشگاه ارومیه | ||
| Abstract | ||
| اثر نگهداری کپور نقرهای در یخ در فواصل زمانی 0، 3، 6، 9، 12، 15روز بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی با آنالیز ترکیبات تقریبی، تغییرات رنگ، چگالی، ظرفیت جذب روغن، حلالیت پروتئین، ظرفیت امولسیونی و پایداری امولسیون، توانایی تشکیل ژل، و میزان تیوباربیتوریک اسید بررسی شد. افزایش زمان یخگذاری ماهی سبب افزایش در میزان چگالی، شاخص تیوباربیتوریک اسید گردید.افزایش زمان یخگذاری همچنین منجر به کاهش سایر خواص کیفی، همچون ترکیبات تقریبی، شاخصهای رنگی، حلالیت پروتئین، ظرفیت جذب روغن و توانایی تشکیل ژل پودر سوریمی گردید (05/0<p). روند تغییرات ظرفیت و پایداری امولسیونی تیمارها در روزهای مختلف منظم نبود ولی با گذشت زمان کم شد (05/0<p). بر اساس نتایج بهدست آمده، نگهداری طولانی مدت کپور نقرهای در یخ باعث کاهش خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی گردید. | ||
| Keywords | ||
| ماهی کپور نقره ای; پودر سوریمی; تغییرات کیفی; یخ گذاری | ||
|
Statistics Article View: 230 PDF Download: 68 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,811,029 |
| PDF Download | 16,004,594 |