ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۸۱ - ( ۱۳۹۷ )
تشکیل کمپلکس بین بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه بزرک و ژلاتین به روش توده ای شدن مرکب
ص. ۹-۱
فرزانه محسنی
،
امیر گلی
*
چکیده
(۸۳۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۶۳ دریافت)
بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو
ص. ۲۱-۱۱
فخرالدین صالحی
چکیده
(۵۸۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۳۲ دریافت)
تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بستهبندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)
ص. ۳۳-۲۳
معصومه عبدالهی
،
فرید مرادی نژاد
*
،
محمد حسن سیاری زهان
،
حسن بیات
چکیده
(۵۹۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۳۰ دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانوکامپوزیتهای هیبریدی کربوکسیمتیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونتموریلونیت و TiO2
ص. ۴۷-۳۵
یونس زاهدی
،
بهرام فتحی آچاچلویی
*
چکیده
(۸۳۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۴۱ دریافت)
وویژگیهای رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسولهای امگا-3 تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون
ص. ۶۱-۴۹
سید علی جعفرپور
*
چکیده
(۵۲۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۵۶ دریافت)
اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک
ص. ۷۵-۶۳
شیرین ایرانی
،
رضوان پوراحمد
*
،
علی اکبریان موغاری
چکیده
(۵۶۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۸ دریافت)
تولید الئوژل از روغن کلزا با استفاده از مخلوط اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلی ریسینولئات
ص. ۸۶-۷۷
فرناز شریعتی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
*
،
امیر حسین شیرانی راد
چکیده
(۱۰۱۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۹۱ دریافت)
بررسی اثر پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سینورابدایتیس الگانس به صورت درون تنی
ص. ۹۶-۸۷
صفورا اکبری علویجه
،
صبیحه سلیمانیان زاد
*
،
محمود شیخ زین الدین
چکیده
(۴۸۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۳ دریافت)
بررسی اثرات شرایط خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پودر روغن تخمه ی کدو حلوایی
ص. ۱۱۲-۹۷
منصوره گرانپور
،
غلامحسن اسدی
،
زهرا امام جمعه
*
چکیده
(۴۳۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۳۸ دریافت)
بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن
ص. ۱۲۶-۱۱۳
زهرا نظری
*
چکیده
(۳۰۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۲ دریافت)
بررسی تاثیر روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی و برخی متابولیتهای ثانویه عصاره گیاه اوجی
ص. ۱۳۸-۱۲۷
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(۳۷۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۲۶ دریافت)
مدلسازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیهسازیشدهی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS)
ص. ۱۴۹-۱۳۹
سید مهدی جعفری
*
،
محمد گنجه
،
یحیی مقصودلو
،
علی محمد تمدن
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(۲۹۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۰۰ دریافت)
تأثیر میزان اولئیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی زئین ذرت
ص. ۱۶۱-۱۵۱
عبدالحسین آقابابایی
،
سید علی مرتضوی
*
،
حمید توکلی پور
چکیده
(۳۱۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۵۷ دریافت)
تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای کیک بدون گلوتن
ص. ۱۷۶-۱۶۳
فاطمه عباسزاده
،
فاطمه عباسزاده
،
مهران اعلمی
،
مهران اعلمی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(۳۴۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۷۰ دریافت)
اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم
ص. ۱۸۸-۱۷۷
رضا افخمی ماسوله
،
محمدرضا اسحاقی
،
اورنگ عیوض زاده
*
چکیده
(۱۳۰۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۹۹ دریافت)
اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. ۱۹۹-۱۸۹
فاطمه حسینی
،
سید روح الله جوادیان
*
،
سمیه بهرام
چکیده
(۳۴۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۱ دریافت)
بهینه سازی تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری Rhizubium radiobacter PTCC 1654 در لجن لبنی با استفاده از روش آماری سطح پاسخ
ص. ۲۱۵-۲۰۱
الهام اسکندری
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
،
فریده طباطبایی
*
چکیده
(۲۷۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۵ دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus nobilis L ) بر روی سویههای مختلف میکروبی
ص. ۲۲۷-۲۱۷
احمد پدرام نیا
*
چکیده
(۳۳۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۸۰ دریافت)
بررسی آلودگی به آفلاتوکسین در پنیر سفید ایرانی به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. ۲۳۶-۲۲۹
مرضیه خوری
،
عصمت خوری
*
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(۳۳۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۰۲ دریافت)
بررسی تأثیر عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده شاهدانه در پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۲۴۹-۲۳۷
تهمینه بخشنده
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(۳۲۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۱۴ دریافت)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه متکا (.Ferula persica L) به صورت خالص و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری روغن سویا
ص. ۲۵۹-۲۵۱
پویا تقی نیا
،
محمد حسین حداد خداپرست
*
،
محمد احمدی
چکیده
(۳۳۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۶۵ دریافت)
تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد
ص. ۲۷۱-۲۶۱
ایمان بهمنی
*
،
سحر نجفی
،
فاطمه زواره
چکیده
(۳۷۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۳ دریافت)
بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی
ص. ۲۸۶-۲۷۳
مرضیه جرتنها
،
یحیی مقصودلو
*
،
مهران اعلمی
،
عماد احمدی
چکیده
(۳۳۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۳۴ دریافت)
تعیین محتوی، ویژگیهای آنتیاکسیدانی و شناسایی ترکیب فنولی غالب در عصاره اناریجه به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
ص. ۲۹۷-۲۸۷
شهلا سلمانیان
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
معصومه جامسون
چکیده
(۳۴۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۷ دریافت)
بررسی نانوساختارهای لیپیدی حاوی اولئوروپئین با استفاده از آزمون دینامیکی نور (DLS) و گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC)
ص. ۳۱۰-۲۹۹
منصوره سلیمانی فرد
*
چکیده
(۳۲۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۵ دریافت)
تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئهورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر
ص. ۳۲۴-۳۱۱
اکرم آریان فر
*
چکیده
(۳۳۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۹۳ دریافت)
آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح
ص. ۳۳۳-۳۲۵
رویا آقاقلی زاده
*
،
مهدی کدیور
،
محمد حسین عزیزی
،
مرتضی زاهدی
،
محمدرضا رحیمی نژاد
چکیده
(۳۲۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۲ دریافت)
بررسی اثر آنزیم پکتیناز و فراصوت بر کیفیت و راندمان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی
ص. ۳۴۴-۳۳۵
سمیرا مهدوی طارونی
*
،
علی معتمدزادگان
،
شبنم حمزه
،
سعید میرعرب رضی
چکیده
(۳۵۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۸۸ دریافت)
خشک کردن برگهای نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در یک خشککن ترکیبی هوای گرم-ماورای صوت: تأثیر دما و توان ماورای صوت بر زمان، انرژی مصرفی و کمیت اسانس
ص. ۳۵۷-۳۴۵
داود قنبریان
*
،
مهدی ترکی هرچگانی
،
عبدالله قاسمی پیربلوطی
،
مرتضی صادقی
چکیده
(۳۳۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۸ دریافت)
کاربرد توأم پلیآمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوهای شدن پسته تر
ص. ۳۷۶-۳۵۹
ملیکا بارزمان
،
سیدحسین میردهقان
*
،
فاطمه ناظوری
چکیده
(۶۳۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۸۰ دریافت)
اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگیهای کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالصسازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS)
ص. ۳۸۵-۳۷۷
بیوک آقا فرمانی
*
،
حبیب نویدی فر
چکیده
(۲۸۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۵۸ دریافت)
بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ
ص. ۳۹۸-۳۸۷
فاطمه علی اکبری
*
،
ثمر منصوری پور
چکیده
(۶۵۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۷ دریافت)
بهینه سازی توالی ژن رنین گاوی و تهیه سازه ژنی مناسب برای تولید کیموزین در مخمر Pichia pastoris
ص. ۴۱۲-۳۹۹
سهیلا محب زاده
،
ناصر زارع
*
،
رسول اصغری ذکریا
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(۶۶۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۱۶ دریافت)
اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی
ص. ۴۲۱-۴۱۳
سیده هدا حیدری بازاردهی
،
مهرناز امینی فر
*
چکیده
(۶۲۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۲ دریافت)
بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین )
ص. ۴۲۹-۴۲۳
آناهیتا شکورزاده
،
رکسانا موگوئی
*
چکیده
(۲۸۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۸ دریافت)
اثر آنزیمبری، بستهبندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو
ص. ۴۴۲-۴۳۱
شهرزاد شکوری
،
حمیدرضا توکلیپور
*
،
سید حمیدرضا ضیاالحق
،
سید محسن مرتضوی
چکیده
(۶۰۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۲۵ دریافت)
بررسی ویژگی های عملکردی ، مکانیکی و ساختاری فیلم سدیم کازینات با استفاده از نانو رس و اسانس خوشاریزه
ص. ۴۵۵-۴۴۳
رقیه اشرفی
*
،
هاله همتی
،
فروغ محترمی
،
احسان مقدس کیا
چکیده
(۳۳۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۵ دریافت)
اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد(3- درجه سانتیگراد)
ص. ۴۶۹-۴۵۷
زهرا لطیفی
*
،
مهدی شریفی سلطانی
،
امیر رضا شویکلو
چکیده
(۲۶۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۲۸ دریافت)
مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق
ص. ۴۷۸-۴۷۱
نجمه واحد دهکردی
،
نفیسه جهانبخشیان
*
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(۲۷۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۹۱ دریافت)
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماریزا جدا شده از پنیر لیقوان
ص. ۴۹۲-۴۷۹
زهرا ایزدی مهر
،
مسعود یاورمنش
*
،
محمد باقر حبیبی
،
محمد رضا عدالتیان
چکیده
(۲۸۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۴۲ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS