عبدالهی, معصومه, مرادی نژاد, فرید, سیاری زهان, محمد حسن, بیات, حسن (2018). تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.). , 15(81), 23-33.
معصومه عبدالهی; فرید مرادی نژاد; محمد حسن سیاری زهان; حسن بیات. "تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)". , 15, 81, 2018, 23-33.
عبدالهی, معصومه, مرادی نژاد, فرید, سیاری زهان, محمد حسن, بیات, حسن (2018). 'تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)', , 15(81), pp. 23-33.
عبدالهی, معصومه, مرادی نژاد, فرید, سیاری زهان, محمد حسن, بیات, حسن تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.). , 2018; 15(81): 23-33.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,166
Number of Articles24,600
Article View21,335,093
PDF Download16,585,366