دوره ۱۵، شماره ۸۱ - ( ۱۳۹۷ )                   جلد ۱۵ شماره ۸۱ صفحات ۴۲۱-۴۱۳ | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effect of the carrier on the properties of celery powder produced by spray dryer. FSCT 2018; 15 (81) :413-421
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-14387-fa.html
حیدری بازاردهی سیده هدا، امینی فر مهرناز. اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. ۱۳۹۷; ۱۵ (۸۱) :۴۱۳-۴۲۱

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-۷-۱۴۳۸۷-fa.html


۱- دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحدعلوم دارویی تهران، ایران
۲- استادیار گروه پژوهشی مواد غذایی، پژوهشکده صنایع غذایی و کشارزی، پژوهشگاه استاندارد، کرج، ایران
چکیده:   (۶۰۷۵ مشاهده)
تولید پودر از سبزیجات، یکی از روشهای نگهداری آنان است، که زمینه را برای کاربرد متنوع آنان فراهم می سازد. هدف از این تحقیق، بررسی اثر نوع حامل بر ویژگی های پودر کرفس تولید شده به وسیله دستگاه خشک کن پاششی است. برای این منظور، ازحامل های صمغ عربی و مالتودکسترین (DE5/16 تا 5/19) در دو غلظت 0125/0 درصد و 025/0 درصد (وزنی/ وزنی) استفاده شد و اثر آن بر میزان پارامترهای رنگی(a* ,b* ,L*)، فعالیت آنتی اکسیدانی، دانسیته و دمای گذار شیشه ای بررسی گردید. نتایج نشان داد که نمونه پودر کرفس حاوی 0125/0% صمغ عربی بالاترین میزان رنگ سبز، زردی، درخشندگی، فعالیت آنتی اکسیدانی و دانسیته را داراست. بالاتر بودن میزان رنگ سبز و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه پودر کرفس حاوی 0125/0% صمغ عربی می تواند متأثر از نوع پیوندهای شرکت کننده در واکنش (آبگریز و آبدوست) بین حامل صمغ عربی و کلروفیل و همچنین مربوط به حفظ بهتر مواد فنولی و فلاوونوئیدی توسط حامل صمغ عربی باشد.
متن کامل [PDF 379 kb]   (۲۳۶۲ دریافت)    
نوع مقاله: علمی پژوهشی | موضوع مقاله: کنترل کیفیت مواد غذایی
دریافت: 1396/6/11 | انتشار: 1397/8/24

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.