ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۷۳ - ( ۱۳۹۶ )
کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند
ص. ۱۲-۱
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحرائیان
*
،
مهدی قیافه داودی
،
فریبا نقی پور
چکیده
(۶۶۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۲۰ دریافت)
بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان
ص. ۱۳-۳۰
لیلا ناطقی
*
،
سمیه انصاری
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(۶۰۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۹۰ دریافت)
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز
ص. ۴۱-۳۱
سحر نجفی
،
مانیا صالحیفر
*
چکیده
(۹۷۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۸۱ دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
ص. ۴۹-۴۳
سعید نقوی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سید هادی پیغمبردوست
*
،
محمود صوتی خیابانی
چکیده
(۶۱۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۱۹ دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن
ص. ۵۹-۵۱
بهناز مهدی نیا لیچایی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
غلامرضا دین پناه
چکیده
(۶۴۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۵۷۷ دریافت)
کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
ص. ۷۰-۶۱
الهام اشجعی
،
محمدرضا اسحاقی
*
،
سیمین اسدالهی
چکیده
(۶۴۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۴۳ دریافت)
اندازهگیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین
ص. ۷۱-۸۱
الهام نعمتینیا
،
سامان آبدانان مهدیزاده
*
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(۴۹۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۳۰ دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
ص. ۸۳-۹۵
مریم ابوالقاسمی
،
اسحق زکیپور رحیم آبادی
*
،
مصطفی یوسف الهی
چکیده
(۵۲۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۲ دریافت)
اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز
ص. ۱۰۵-۹۷
مریم محمدخانی
،
آرش کوچکی
*
،
محبت محبی
چکیده
(۳۳۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۴۰ دریافت)
تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم
ص. ۱۲۰-۱۰۷
سمیه پاکسرشت
،
مصطفی مظاهری طهرانی
*
،
سید محمدعلی رضوی
چکیده
(۳۸۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۲ دریافت)
اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب
ص. ۱۳۱-۱۲۱
مریم رحمتی
،
مهناز هاشمی روان
*
،
محمدرضا خانی
چکیده
(۴۵۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۸۶ دریافت)
مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی
ص. ۱۴۰-۱۳۳
بهاره بهارلو
،
فاطمه نجاتی
*
چکیده
(۳۲۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۴۸ دریافت)
تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی
ص. ۱۵۲-۱۴۱
نرگس رسولی
،
وجیهه فدائی نوغانی
*
،
بهرام فکری
چکیده
(۴۱۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۰۱ دریافت)
اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله
ص. ۱۶۲-۱۵۳
اصغر ساویز
*
چکیده
(۳۶۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۰ دریافت)
تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقرهای
ص. ۱۷۴-۱۶۳
فاطمه صیادیان
،
لاله رومیانی
*
چکیده
(۲۹۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۵ دریافت)
بررسی خواص کیفی خامه کمچرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر
ص. ۱۸۶-۱۷۵
عاطفه رضاییزاده
،
زینب رفتنی امیری
*
چکیده
(۳۴۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۸ دریافت)
بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین
ص. ۱۹۹-۱۸۷
فرزانه نصرالله زاده
،
مهدی وریدی
*
،
آرش کوچکی
،
فرزین هادی زاده
چکیده
(۳۶۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۱ دریافت)
تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
ص. ۲۱۲-۲۰۱
سعیده عربشاهی دلویی
*
،
محبوبه تجری بالاجاده
،
قربانعلی مهقانی
،
عادله محمدی
چکیده
(۳۶۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۲۲ دریافت)
بررسی تأثیر فرایند پوستگیری با فناوری پرتودهی مادونقرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی
ص. ۲۲۵-۲۱۳
زهرا محمدی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیائیفر
،
محمد قربانی
چکیده
(۳۷۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۸ دریافت)
بررسی ویژگی آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل
ص. ۲۴۰-۲۲۷
عاطفه مقصودلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
حسین محب الدینی
چکیده
(۴۴۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۲۸ دریافت)
فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
ص. ۲۵۴-۲۴۱
محمود یلمه
،
مرتضی خمیری
*
،
محمد قربانی
،
عزت الله قائمی
،
سیده ساناز رمضانپور
چکیده
(۳۵۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۷۲ دریافت)
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
ص. ۲۵۵-۲۶۳
سجاد پیرسا
*
،
محمد علیزاده
،
نسرین فرجی
،
سهیلا فرجی
چکیده
(۴۵۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۵ دریافت)
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار
ص. ۲۶۵-۲۷۷
بی بی مرضیه رضوی زاده
*
،
زینب زعفرانی
،
رسول کد خدایی
چکیده
(۴۰۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۷۶ دریافت)
ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی
ص. ۲۷۹-۲۸۷
مهرنوش اعلایی
،
سارا موحد
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۳۸۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۱ دریافت)
بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۲۸۹-۳۰۰
نرجس آقاجانی
چکیده
(۳۵۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۴ دریافت)
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی
ص. ۳۰۱-۳۱۰
مینا شاکری نیا
،
سید حسین حسینی قابوس
*
چکیده
(۳۳۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۴۹ دریافت)
تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری
ص. ۳۱۱-۳۱۷
سارا سلیمزاده
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(۳۷۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۵۵ دریافت)
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۳۳۰-۳۱۹
منصوره یانپی
،
مهران اعلمی
*
،
جلال محمدزاده
،
علیرضا صادقی
،
محبوبه کشیری
چکیده
(۳۶۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۶۹ دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین
ص. ۳۳۱-۳۴۱
یاور بوستانی ماوی
،
مهدی نیکو
،
بهروز آتشبار
،
احمدی گاولیقی احمدی گاولیقی
چکیده
(۳۵۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۴۹ دریافت)
بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی
ص. ۳۴۳-۳۴۹
پویا زرعی
*
،
حامد فراجی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
پرستو کریمی فر
،
هیلسا بیدخوری
،
منا فراجی هریس
چکیده
(۳۸۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۰۷۶ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS