ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۶۳ - ( ۱۳۹۶ )
بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی
ص. ۱۴-۱
نسا غیبی
،
زینب رفتنی امیری
*
،
محمدرضا کسائی
چکیده
(۶۹۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۴۹ دریافت)
بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپورنقرهای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
ص. ۲۸-۱۵
آزاده لیراوی
،
لاله رومیانی
*
،
علی فضل آرا
چکیده
(۶۷۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۹۹ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ
ص. ۴۰-۲۹
معصومه مهربان سنگ آتش
،
پریوش مشتاقی
،
مژده صراف
*
چکیده
(۸۸۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۲۹ دریافت)
شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
ص. ۵۰-۴۱
رضا حاجی محمدی فریمانی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
*
،
بی بی صدیقه فضلی بزاز
،
محمد رضا عدالتیان
،
احمد رضا بهرامی
چکیده
(۹۶۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۳۵۳ دریافت)
اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)
ص. ۶۲-۵۱
ندا چنانی صالح
،
سید امیر حسین گلی
*
،
جواد کرامت
،
لاله مهدی پور
،
مریم حقیقی
چکیده
(۹۰۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۳۷ دریافت)
بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی
ص. ۷۲-۶۳
یدالله ترکاشوند
*
چکیده
(۵۵۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۰۶ دریافت)
تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی
ص. ۸۱-۷۳
محمدیار حسینی
*
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(۹۸۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۴۶۷ دریافت)
تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی
ص. ۹۰-۸۳
جعفر محمدزاده میلانی
،
لیلا نصرالله نتاج
،
حامی کابوسی
،
گیسو ملکی
*
چکیده
(۸۱۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۳۷۵ دریافت)
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کمچرب حاوی جایگزینهای چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۱۰۴-۹۱
حدیث رستم آبادی
،
حسین جوینده
*
،
محمد حجتی
چکیده
(۶۲۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۸۵ دریافت)
ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
ص. ۱۱۷-۱۰۷
عادله محمدی
،
سعیده عربشاهی دلویی
*
چکیده
(۹۰۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۰۹ دریافت)
مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگیهای شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور
ص. ۱۲۸-۱۱۹
آرپا خچومیان
،
راضیه نیازمند
*
چکیده
(۷۰۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۸۱۵ دریافت)
بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب
ص. ۱۲۹-۱۴۱
فاطمه سادات سادات مصطفوی
*
،
رسول کدخدایی
،
بهاره عمادزاده
،
آرش کوچکی
چکیده
(۷۵۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۹۷۱ دریافت)
تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V299 و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG
ص. ۱۴۳-۱۵۴
الهام عطار
،
سارا موحد
*
،
مهناز مظاهری اسدی
چکیده
(۷۵۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۷۲۴ دریافت)
تأثیر فرکانسهای تلفیقی و ترکیبهای زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخکردن قطعات سیبزمینی
ص. ۱۶۹-۱۵۵
سمیرا محمد علی نژاد
،
جلال دهقان نیا
*
،
سیدحسین جلالی
چکیده
(۵۲۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۳۸ دریافت)
استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگههای چغندرقرمز
ص. ۱۷۸-۱۷۱
جواد اسدی
*
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(۵۵۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۴۳ دریافت)
بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L))
ص. ۱۸۶-۱۷۹
شیما آزاده دل
،
پریچهر حناچی
*
،
عذرا صبورا
چکیده
(۶۳۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۴۹ دریافت)
مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی
ص. ۱۸۷-۱۹۷
فایق مولودی
،
پیمان قجربیگی
*
،
اشرف حاج حسینی بابایی
،
اصغر محمدپور اصل
چکیده
(۱۱۲۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۱۰۲ دریافت)
تاثیر فراصوت بر استخراج پلیساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
ص. ۱۹۹-۲۰۸
مریم جلیلی صفریان
،
علی گنجلو
*
،
ماندانا بی مکر
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(۳۵۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۶۳ دریافت)
بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
ص. ۲۰۹-۲۲۰
سمیرا بیک زاده
،
هادی پیغمبردوست
،
محمد اصغری جعفرآبادی
،
عزیز همایونی راد
*
چکیده
(۳۹۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۷۸ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کفپوشی
ص. ۲۲۱-۲۳۰
فخری شهیدی
*
،
مهدی وریدی
،
محبت محبی
،
صفیه خلیلیان
،
محمد خلیلیان
چکیده
(۴۱۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۰ دریافت)
مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج
ص. ۲۳۱-۲۴۱
لاله مهریار
،
محسن اسمعیلی
*
،
مهدی مهدی
،
فریبا زینالی
،
روحالله صادقی
چکیده
(۳۶۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۶ دریافت)
تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود
ص. ۲۴۳-۲۴۹
مصطفی کرمی
*
چکیده
(۳۷۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۹۳ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانهی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دیاکسیدکربن
ص. ۲۵۱-۲۶۳
عاطفه مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
*
،
الهام آلحسینی
،
الیا شاهکوهمحلی
،
علی آلحسینی
،
الهام اسدپور
چکیده
(۳۶۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۸۴ دریافت)
پیشبینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
ص. ۲۶۵-۲۷۶
مهدی جهانگیری صالح
،
سید رضا حسن بیگی
*
،
محمد ابونجمی
،
محمود لطفی
چکیده
(۳۸۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۳۳ دریافت)
جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus)
ص. ۲۷۷-۲۸۸
کامبیز جهان بین
*
،
معصومه بیگی
چکیده
(۴۵۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۱۷ دریافت)
مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)
ص. ۲۸۹-۳۰۲
زهرا نظری
،
ناصر صداقت
*
،
آرش کوچکی
چکیده
(۴۲۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۰ دریافت)
بررسی حضور ژن مقاومت به متیسیلین (mecA) در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی
ص. ۳۰۳-۳۱۳
علی فضل آرا
*
،
داریوش غریبی
،
مسعود قربانپور
،
سمیه نوروزی بلداجی
چکیده
(۳۶۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۷۸ دریافت)
بررسی تطبیقی اصالت فراوردههای گوشتی در سه جامعهی آماری اصفهان، تبریز و تهران
ص. ۳۱۵-۳۲۳
مهسا علی کرد
،
جواد کرامت
،
حسن ممتاز
،
عزیز همایونی راد
*
چکیده
(۳۴۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۲ دریافت)
بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربیها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو
ص. ۳۲۵-۳۳۶
ژیلا قاسمی
،
پیمان مهستی
،
سکینه نوری سعیدلو
*
،
آوات قاسمی
،
سیده لیلا نصیری
،
پروین آیرملو
چکیده
(۴۵۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۲۵ دریافت)
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی
ص. ۳۳۷-۳۴۹
سارا مظفریان
،
صاحبعلی منافی
*
چکیده
(۳۹۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۲۶ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS