ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۸، شماره ۱۱۶ - ( ۱۴۰۰ )
خشک کردن حاملهای لیپیدی نانوساختار (NLC) با استفاده از خشککن پاششی و با کمک مالتودکسترین
ص. ۱۳-۱
10.52547/fsct.18.116.1
شهرام مظفر
،
محسن رادی
،
صدیقه امیری
*
چکیده
(۳۰۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۷۲ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی اینولین و شیره انگور
ص. ۲۷-۱۵
10.52547/fsct.18.116.15
سیده الهام موسوی کلجاهی
*
،
امیر بابایی صدر
چکیده
(۳۰۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۸ دریافت)
اثر آویشنشیرازی (Zataria multiflora Boiss) پرتو دیده با دز متوسط اشعه گاما بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) حاوی پوشش فعال بر پایه کازئینات سدیم
ص. ۳۷-۲۹
10.52547/fsct.18.116.29
ستاره پهلوان زاده
،
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(۲۵۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۲ دریافت)
بهینه یابی اثر صمغهای پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیبزمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۵۳-۳۹
10.52547/fsct.18.116.39
امیر دارایی گرمه خانی
*
،
نرجس آقاجانی
،
محسن دلوی اصفهان
چکیده
(۳۳۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۰۷ دریافت)
بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی پوست لیمو ترش بر روی باکتری های گرم منفی و گرم مثبت
ص. ۶۵-۵۵
10.52547/fsct.18.116.55
زهرا لطیفی
*
،
مارال بهزادی نیا
،
سپیده قرا
،
پگاه پرهیزکار
،
محمد عباسی
،
زهرا جعفری
چکیده
(۳۰۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۳۸ دریافت)
اثر بسته بندی فعال بر مبنای فیلمهای پلیاتیلنی/پروپیلنی حاوی تیمول بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری سالاد فصل
ص. ۸۰-۶۷
10.52547/fsct.18.116.67
دینا سادات موسویان
،
عبدالرضا محمدی نافچی
*
،
لیلا نوری
چکیده
(۳۴۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۷۲ دریافت)
ویژگی های ضد اکسایشی و ممانعت کنندگی آنزیم آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز پلی ساکاریدهای سولفاته خالص سازی شده از گیاه آب شیرین Myriophyllum spicatum L.
ص. ۹۰-۸۱
10.52547/fsct.18.116.81
سیده مریم علوی
،
مهدی طبرسا
*
،
حسن احمدی گاولیقی
چکیده
(۲۵۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۱ دریافت)
تأثیر پکتین با گروههای متوکسیل پایین بر ویژگیهای ساختاری گویچههای چربی خامه سنگین: مطالعه فاز پراکنده مبتنی بر اندازه و مورفولوژی ذرات
ص. ۱۰۲-۹۱
10.52547/fsct.18.116.91
هوشنگ کاملان
،
مصطفی مظاهری طهرانی
*
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
سید محمد علی رضوی
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(۲۵۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۹ دریافت)
بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی و حسی ژله غنی شده با کلسیم و ویتامین D3
ص. ۱۱۵-۱۰۳
10.52547/fsct.18.116.103
شیلا برنجی
،
لیلا ناطقی
*
چکیده
(۳۰۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۳ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و حسی سه نوع ماست پروبیوتیک کم چرب فراسودمند
ص. ۱۲۹-۱۱۷
10.52547/fsct.18.116.117
انیس سادات جعفری
،
مهسا تبری
*
،
مژگان امتیازجو
چکیده
(۳۰۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۱ دریافت)
اثر تیمار پس از برداشتی کلریدکلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه برخی از ژنوتیپهای زغالاخته
ص. ۱۴۱-۱۳۱
10.52547/fsct.18.116.131
شیوا قاسمی
*
،
مصطفی قاسمی
،
محمد علی نجاتیان
،
مجید گلمحمدی
چکیده
(۲۹۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۸ دریافت)
درجهبندی بصری گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا حاوی روغن شاهدانه با روشهای تجزیه و تحلیل مولفههای اصلی، شبکه عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی
ص. ۱۵۹-۱۴۳
10.52547/fsct.18.116.143
علی گنجلو
*
،
محسن زندی
،
ماندانا بی مکر
،
سمانه منجم
چکیده
(۲۸۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۸ دریافت)
بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگیهای گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری
ص. ۱۷۰-۱۶۱
10.52547/fsct.18.116.161
مرضیه امیدی میرزایی
،
محمد حجتی
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۲۸۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۱ دریافت)
پیش بینی زمان انجماد و مدل سازی عددی انتقال حرارت در حین فرآیند انجماد
ص. ۱۸۱-۱۷۱
10.52547/fsct.18.116.171
محسن دلوی اصفهان
*
،
امیرامیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(۲۶۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۴ دریافت)
مقایسه اثرات عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر میزان تولید آفلاتوکسین، عدد پراکسید و ویژگی های حسی در پسته
ص. ۱۹۴-۱۸۳
10.52547/fsct.18.116.183
مریم خاموشی
،
محمدرضا خانی
*
،
عبداله قاسمی پیربلوطی
چکیده
(۲۷۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۰ دریافت)
اثر اسانسهای پونه، آویشن و رزماری در مقایسه با ترشیو بوتیل هیدروکینون بر ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه در طی نگهداری
ص. ۲۰۳-۱۹۵
10.52547/fsct.18.116.195
رقیه سلطانی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
*
،
مهدی قره خانی
،
محمدعلی تربتی
چکیده
(۲۹۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۹ دریافت)
بررسی نقش لیمونن به عنوان یک ترکیب زیستفعال در صنعت غذا و دارو
ص. ۲۱۹-۲۰۵
10.52547/fsct.18.116.205
فاطمه ارمی
،
الهام آلحسینی
،
سید مهدی جعفری
*
چکیده
(۳۴۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۰۶ دریافت)
نقش دمای انتقال شیشه ای در کنترل تغییرات رنگ و بافت انجیر خشک
ص. ۲۲۹-۲۲۱
10.52547/fsct.18.116.221
فوژان بدیعی
*
چکیده
(۲۶۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۳ دریافت)
بررسی ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی عصاره دو گیاه (Dianthus caryophylus ,Fumaria vaillant)با استفاده از روشهای TLC و HPLC
ص. ۲۴۶-۲۳۱
10.52547/fsct.18.116.231
پریچهر حناچی
*
،
مرجان حسین پور
چکیده
(۳۰۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۳ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست نوشیدنی سین بیوتیک تولید شده از آغوز و شیر گاومیش
ص. ۲۵۷-۲۴۷
10.52547/fsct.18.116.247
شهرام سالار
،
سارا جعفریان
*
،
سید علی مرتضوی
،
لیلا روزبه نصیرایی
چکیده
(۲۹۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۹ دریافت)
استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق
ص. ۲۷۵-۲۵۹
10.52547/fsct.18.116.259
زهرا رستمی
،
یحیی مقصودلو
*
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
،
صدیقه توسلی تالارپشتی
چکیده
(۲۹۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۴ دریافت)
امکان سنجی تولید ماست کمکالری سینبیوتیک با استفاده از آرد موز سبز و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن
ص. ۲۹۲-۲۷۷
10.52547/fsct.18.116.277
مریم نکوئیان
،
درنوش جعفرپور
*
چکیده
(۲۵۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۷ دریافت)
تشخیص روغن زیتون آلوده به فلزات سنگین توسط سامانه سه الکترودی مبتنی بر ولتامتری چرخه ای
ص. ۳۰۳-۲۹۳
10.52547/fsct.18.116.293
حسن کیانی
،
بابک بهشتی
*
،
علی محمد برقعی
،
محمدهاشم رحمتی
چکیده
(۲۹۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۲۸ دریافت)
بررسی وضعیت و میزان فراوانی رنگهای مصنوعی به کاررفته در انواع محصولات گوشتی عرضه شده در شهر یزد در سال 1397
ص. ۳۱۲-۳۰۵
10.52547/fsct.18.116.305
مریم مزرعه سفیدی
،
سید علی یاسینی اردکانی
،
ریحانه احترامی
،
نازگل حق ستان
،
میترا کیمیایی
،
سمیه موسوی ندوشن
*
چکیده
(۲۳۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۰ دریافت)
مقایسه تاثیر نگهدارندههای طبیعی (نانولیپوزوم و نانونیوزوم حاوی عصاره برگ مورد ) و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی سس مایونز
ص. ۳۲۵-۳۱۳
10.52547/fsct.18.116.313
هایده گرجیان
،
زینب رفتنی امیری
*
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
نادر غفاری خلیق
چکیده
(۳۲۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۱۸ دریافت)
ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
ص. ۳۳۵-۳۲۷
10.52547/fsct.18.116.327
حسن برزگر
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۲۷۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۰ دریافت)
شبیهسازی عددی فرآیند انتقال حرارت در سیبزمینی تحت دمای بالا به روش اجزا محدود
ص. ۳۴۶-۳۳۷
10.52547/fsct.18.116.337
زهرا خداکرمی فرد
*
،
محمد جواد حسین زاده
،
علیرضا شیرازی نژاد
چکیده
(۲۴۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۳ دریافت)
اثر افزودنی آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، صمغ گوار، کازئینات سدیم بر نان تافتون فاقد گلوتن (بر پایه پودر سیب زمینی واریته آگریا)
ص. ۳۵۶-۳۴۷
10.52547/fsct.18.116.347
مهدیس مرادی
*
،
مرضیه بلندی
،
مهدی کریمی
،
فریبرز ناهیدی
،
هما بقایی
چکیده
(۲۵۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۸ دریافت)
بررسی سینتیک رطوبت و پارامترهای انتقال جرم چیپس سیب زمینی طی سرخ کردن با هوای داغ
ص. ۳۶۹-۳۵۷
10.52547/fsct.18.116.357
مهدیه حسینی
،
حبیب اله میرزایی
*
،
امان محمد ضیائی فر
،
حسینعلی تاش شمس آبادی
،
علی معتمدزادگان
چکیده
(۲۵۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۹۵ دریافت)
مروری نظاممند بر مخاطرات ناشی از مصرف عسل و حد مجاز آنها علیرغم خصوصیات مفید تغذیهای و شفابخش آن
ص. ۳۸۹-۳۷۱
10.52547/fsct.18.116.371
مسعود کاظمی نیا
،
حمیدرضا شعبانی خنار
،
احسان عالی
،
رزاق محمودی
*
چکیده
(۲۸۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS