سلطانی, رقیه, آزادمرد دمیرچی, صدیف, قره خانی, مهدی, تربتی, محمدعلی (2021). اثر اسانس‌های پونه، آویشن و رزماری در مقایسه با ترشیو بوتیل هیدروکینون بر ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه در طی نگهداری. , 18(116), 195-203. doi: 10.52547/fsct.18.116.195
رقیه سلطانی; صدیف آزادمرد دمیرچی; مهدی قره خانی; محمدعلی تربتی. "اثر اسانس‌های پونه، آویشن و رزماری در مقایسه با ترشیو بوتیل هیدروکینون بر ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه در طی نگهداری". , 18, 116, 2021, 195-203. doi: 10.52547/fsct.18.116.195
سلطانی, رقیه, آزادمرد دمیرچی, صدیف, قره خانی, مهدی, تربتی, محمدعلی (2021). 'اثر اسانس‌های پونه، آویشن و رزماری در مقایسه با ترشیو بوتیل هیدروکینون بر ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه در طی نگهداری', , 18(116), pp. 195-203. doi: 10.52547/fsct.18.116.195
سلطانی, رقیه, آزادمرد دمیرچی, صدیف, قره خانی, مهدی, تربتی, محمدعلی اثر اسانس‌های پونه، آویشن و رزماری در مقایسه با ترشیو بوتیل هیدروکینون بر ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه در طی نگهداری. , 2021; 18(116): 195-203. doi: 10.52547/fsct.18.116.195
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,442,322
PDF Download5,926,717