Number of Articles: 12

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده

Pages 1-9

تعیین مقادیر عناصر معدنی سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی و مس در کبد و کلیه گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه

Pages 11-17

تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

Pages 19-29

ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپ های انتخابی گردو Juglans regia L.) ) در استان مرکزی

Pages 31-37

شبیه سازی مدل سینتیک خشک شدن بستر نازک پرتقال رقم تامسون با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی

Pages 39-49

بررسی تاثیر پیش تیمار با اتیل اولئات و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی توت خشک شده در طی مدت نگهداری

Pages 51-59

مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ

Pages 61-70

بررسی و مقایسه تاثیرافزودن اسیدهای آلی و خمیرترش برپارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری

Pages 71-79

بررسی توانایی گونه مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسین موجود در پسته

Pages 81-88

مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی: فرصت ها و چالش ها

Pages 89-102

بررسی اثرات فرآوری و نگه داری بر کیفیت شیر تبخیرشده

Pages 102-110

مروری بر کاربرد لفاف‌های خوراکی در مواد غذایی

Pages 111-131

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,460,672
PDF Download17,559,816