Number of Articles: 9

بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه

Pages 1-8

اثرات دمای نگهداری به حالت انجماد بر میزان تجمع و پراکنش برخی فلزات سنگین در ماهی کفال پشت سبز(Liza dussumieri)

Pages 1-59

مقایسه کیفیت بافت دو واریته سیب و ارزیابی دقت در اندازه گیری دو دستگاه ماگنس تایلور و فشار سنج میوه

Pages 9-16

تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 17-26

تولید دی استیل درفرایند تخمیرغیرمداوم با استفاده ازکشت های آغازگر لاکتیکی

Pages 27-39

بررسی خواص ضد میکروبی، فیزیکی و مکانیکیِ فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک

Pages 41-50

اثر دوره انبارمانی و افزودنی طبیعی قره‌قاط بر کیفیت چای ایرانی(Camellia sinensis)

Pages 51-58

بررسی میزان آسیب سیب زمینی تحت بارگذاری دینامیکی

Pages 69-80

بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaClبا نمک KCl بر شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها، کپک، مخمر، کلی فرم،اسیدیته و خصوصیات ترکیبی درپنیر سفیدUF

Pages 81-89

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,875,397
PDF Download16,057,743