بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 1, Volume 5, Issue 17, 1387, Pages 1-8 PDF (204.64 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده تاثیر دی اکسید کربن (5/0 لیتر بر دقیقه به مدت 5 دقیقه) و آب پرتقال (30% حجمی آب هویج) بر روی مشخصات فیزیکو شیمیایی و میکروبی آب هویج در طول نگهداری سه ماهه بررسی شد. CO2 و آب پرتقال باعث کاهش pH آب هویج شدند، لیکن وقتی آب پرتقال (30%) اضافه شد کاهش pH بیشتر بود. نمونه های مخلوط آب پرتقال و آب هویج اسیدیته بیشتر و pH کمتری داشتند. اختلاط آب پرتقال با آب هویج موجب افزایش رسوب، کاهش در مقادیر a* و b* و افزایش L* شد. نتایج این تحقیق نشان داد که کاهش شکر، درصد رسوب آب هویج پاستوریزه شده را افزایش می دهد. در هیچکدام از تیمارها رشد میکروبی مشاهده نشد. | ||
| Keywords | ||
| زمان نگهداری; کلید واژگان: آب هویج-پرتقال; کربناته کردن; فیزیکو شیمیایی; مقدار شکر | ||
|
Statistics Article View: 203 PDF Download: 98 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,800,117 |
| PDF Download | 15,998,300 |