Number of Articles: 9

ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی‌های حسی آدامس

Pages 1-12

بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن

Pages 13-19

بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری

Pages 21-28

بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها

Pages 29-35

تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.)

Pages 37-50

تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا

Pages 51-59

مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده‌ موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.)

Pages 61-68

بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان

Pages 69-74

تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابی

Pages 75-81

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,948,892
PDF Download16,088,043