(2008). بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن. , 5(16), 13-19.
. "بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن". , 5, 16, 2008, 13-19.
(2008). 'بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن', , 5(16), pp. 13-19.
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن. , 2008; 5(16): 13-19.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,963,208
PDF Download16,091,626