(2008). ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی‌های حسی آدامس. , 5(16), 1-12.
. "ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی‌های حسی آدامس". , 5, 16, 2008, 1-12.
(2008). 'ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی‌های حسی آدامس', , 5(16), pp. 1-12.
ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی‌های حسی آدامس. , 2008; 5(16): 1-12.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,961,296
PDF Download16,091,310