Number of Articles: 9

مطالعه میزان ومنابع آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات

Pages 1-7

اثر مهاجرت n- اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی هایHDPE

Pages 9-16

تأثیر برخی از مواد نگاهدارنده شیمیایی و طبیعی در غلظت‌های کمتر از غلظت مهارکننده بر رشد لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر

Pages 17-25

اثر مواد عمل آورنده و زمان تخمیر بر کاهش اسید فیتیک نان حجیم

Pages 27-34

بررسی افت روغن در مرحله خنثی سازی روغن نباتی و لزوم کنترل آن

Pages 35-44

استخراج روغن از سه رقم زیتون با استفاده از فرآیند آنزیمی

Pages 45-53

بررسی امکان تولید اسید های آمینه از ضایعات خرما با به کارگیری دو سوش جهش یافته کرینه باکتریوم گلوتامیکومCECT690 و CECT77

Pages 55-64

‌ بررسی استخراج و ویژگی های لسیتین واریته های سویا

Pages 65-71

معتبرسازی روش جهت اندازه گیری آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کار آیی بالا و تخلیص با ستون های ایمونوافینیتی

Pages 73-79

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,460,667
PDF Download17,559,813