Journals List
Login
Contact Us
Persian
Number of Articles:
8
بهبود شرایط تخمیر نان لواش
Pages
1-10
View Article
PDF
205.06 K
جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذایی
Pages
11-20
View Article
PDF
161.11 K
کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین
Pages
21-30
View Article
PDF
94.12 K
بررسی اثر آهنگ تغذیه مواد و فشار دهانه تخلیه سفید کن بر مقدار شکست برنج سفید به دست آمده از سفید کن مالشی دمشی
Pages
31-44
View Article
PDF
3.88 M
تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدی
Pages
45-56
View Article
PDF
190.03 K
به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال بهعنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری
Pages
57-66
View Article
PDF
556.76 K
تولید، قابلیت پذیرش و جنبه های تغذیه ای غذاهای ویژه سالمندان
Pages
67-76
View Article
PDF
164.95 K
بررسی تاثیر تری سدیم فسفات بر ویژگیهای ارگانولپتیکی لاشه های مرغ خام و سرخ شده
Pages
77-84
View Article
PDF
147.37 K
Statistics
Number of Journals
45
Number of Issues
2,160
Number of Articles
24,577
Article View
20,015,734
PDF Download
16,112,423