Number of Articles: 10

استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضد‌اکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium

Pages 1-16

مهدی طبرسا; نیلوفر جوکار برازجانی; مسعود رضائی

اثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta))

Pages 17-29

مازیار یحیوی; وحیده جهان جو; رضا اکرمی; امیر هوشنگ بحری

اثر تراکم ذخیره‌سازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لب‌شور

Pages 31-40

محمد محمدی; نسرین مشایی; فرهاد رجبی پور; احمد بیطرف; مرتضی علیزاده; جلیل معاضدی; حبیب سرسنگی علی آباد

بهینه‌یابی پروتئین آبکافت‌شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز

Pages 41-55

رضا صفری; کیوان علی عسگری رنانی; سکینه یگانه; سید علی جعفرپور

تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4)

Pages 57-74

بهروز محمدزاده; مسعود رضائی; مرضیه حسینی نژاد; محسن برزگر بفروئی

بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل

Pages 75-93

محمد محمدی; نسرین مشایی; احمد بیطرف; فرهاد رجبی پور; حبیب سرسنگی علی آباد; محمود حافظیه

ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله

Pages 95-125

سید علی جعفرپور; حسین نورانی; مسعود رضایی

اثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی پلاسمای قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد

Pages 95-106

راحله میرزایی; سیده صدیقه بابایی; عبدالمحمد عابدیان کناری

تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

Pages 127-138

مریم وفایی; محمود ناصری; سارا وفا

عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورش‌یافته روی بسترهای ماسه‌ای مختلف

Pages 139-144

عالی حسینی; فریده زنده بودی; ابراهیم ستوده; عباسعلی زنده بودی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,870,947
PDF Download16,054,083