وفایی, مریم, ناصری, محمود, وفا, سارا (2017). تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 6(2), 127-138.
مریم وفایی; محمود ناصری; سارا وفا. "تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 6, 2, 2017, 127-138.
وفایی, مریم, ناصری, محمود, وفا, سارا (2017). 'تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 6(2), pp. 127-138.
وفایی, مریم, ناصری, محمود, وفا, سارا تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 2017; 6(2): 127-138.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,208,274
PDF Download16,193,671