جعفرپور, سید علی, نورانی, حسین, رضایی, مسعود (2017). ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله. , 6(2), 95-125.
سید علی جعفرپور; حسین نورانی; مسعود رضایی. "ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله". , 6, 2, 2017, 95-125.
جعفرپور, سید علی, نورانی, حسین, رضایی, مسعود (2017). 'ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله', , 6(2), pp. 95-125.
جعفرپور, سید علی, نورانی, حسین, رضایی, مسعود ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله. , 2017; 6(2): 95-125.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,208,274
PDF Download16,193,672