ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۶۲ - ( ۱۳۹۶ )
مدلسازی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمار شده با فراصوت و خشککردن طی فرآیند سرخکردن عمیق
ص. ۱-۱۵
عنایتالله نقوی
،
جلال دهقان نیا
*
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(۶۱۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۳۴ دریافت)
بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج
ص. ۱۷-۲۹
محمدمهدی سیدآبادی
،
سارا آقاجان زاده سورکی
*
،
مهدی کاشانینژاد
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(۹۴۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۹۱ دریافت)
اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو
ص. ۳۱-۴۵
بهاره شعبانپور
،
معظمه کردجزی
*
،
خاطره نظری
،
مینا اسمعیلی خاریکی
چکیده
(۹۶۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۴۶ دریافت)
تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی
ص. ۴۷-۵۶
راحله نژاد رزمجوی اخگر
،
جواد حصاری
*
،
صدیف آزاد مرد دمیرچی
چکیده
(۸۹۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۱۵ دریافت)
بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ
ص. ۵۷-۶۵
مجتبی امیری پور
*
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
محبّت محبّی
،
باقر عمادی
چکیده
(۸۶۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۴۷۰ دریافت)
شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترشهای بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار
ص. ۶۷-۷۵
محمد جواد اکبریان میمند
،
مرتضی خمیری
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهران اعلمی
چکیده
(۶۰۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۷۶ دریافت)
بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته
ص. ۷۷-۸۷
تکتم محمدی مقدم
،
سید محمد علی رضوی
*
،
مسعود تقی زاده
،
آمنه سازگارنیا
چکیده
(۴۹۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۵۳ دریافت)
بهینهیابی فرآیند تولید داهی سینبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، کتیرا و اینولین به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. ۸۹-۱۰۳
تهمینه نیکبخت کشکولی
،
حسین جوینده
*
،
سعید تهموزی دیدهبان
،
وحید سماواتی
چکیده
(۸۰۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۳۱ دریافت)
ارزیابی زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی درشکلات پروبیوتیک در طی شش ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی
ص. ۱۱۴-۱۰۵
چکیده
(۷۳۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۱۵۵ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانهی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع
ص. ۱۱۵-۱۲۲
مهدی قیافه داودی
،
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحرائیان
،
فریبا نقی پور
*
چکیده
(۳۸۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۵۳۶ دریافت)
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید
ص. ۱۲۳-۱۳۳
متین سلیمانی فر
*
،
راضیه نیازمند
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(۷۵۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۲۰ دریافت)
اثر جوانهزنی بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص تغذیهای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش
ص. ۱۳۵-۱۴۵
عاطفه شیروانی
،
محمد شاهدی
،
سید امیرحسین گلی
*
چکیده
(۶۴۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۶۳ دریافت)
اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونههای بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن
ص. ۱۴۷-۱۵۴
صفیه خلیلیان
*
،
امان محمد ضیائی فر
،
علی اصغری
،
مهدی کاشانی نژاد
،
محبت محبی
چکیده
(۶۰۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۶۵ دریافت)
بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی
ص. ۱۵۵-۱۶۵
مریم السادات میرباقری
،
ایرج نحوی
*
،
داوود بی ریا
چکیده
(۵۲۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۲۹۰ دریافت)
بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما
ص. ۱۶۷-۱۸۰
سپیده خراسانی
،
محمد حسین عزیزی
*
چکیده
(۵۳۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۳۹۲ دریافت)
ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)
ص. ۱۸۹-۱۸۱
جعفر محمدزاده میلانی
،
شیوا خیری
،
رویا باقری
،
گیسو ملکی
*
چکیده
(۵۷۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۵۲۰ دریافت)
اثر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و جایگزینهای چربی بر پایه پروتئین بر ویژگیهای فیزیکی بستنی کمچرب وانیلی
ص. ۱۹۱-۲۰۰
سمانه فرجی کفشگری
،
مهران اعلمی
*
،
مرتضی خمیری
،
علی معتمدزادگان
چکیده
(۵۶۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۸۷ دریافت)
تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرینکننده طبیعی عسل
ص. ۲۰۱-۲۱۴
علی ایزدی کندازی
،
سهیلا زرین قلمی
*
،
علی گنجلو
چکیده
(۴۶۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۸۸ دریافت)
اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر
ص. ۲۱۵-۲۲۵
زهرا فرقانی
،
محمود امینلاری
،
محمد هادی اسکندری
*
،
سید شهرام شکرفروش
چکیده
(۳۵۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۵۱ دریافت)
بهبود ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز
ص. ۲۲۷-۲۳۹
عاطفه نجاتی ساربان
،
هما بقایی
*
چکیده
(۳۶۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۸ دریافت)
ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از کشکهای سنتی استان گلستان علیه برخی از باکتریهای پاتوژن گوارشی
ص. ۲۴۱-۲۴۸
محمدرضا داورپناه
،
هادی کوهساری
*
چکیده
(۴۳۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۶۷ دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر
ص. ۱۴۹-۲۵۹
محسن ضیایی
،
محمود صوتی خیابانی
،
سمیرا تیزچنگ
*
،
بابک قنبرزاده
،
حامد همیشه کار
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(۳۹۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۹۸ دریافت)
تولید ناگت ماهی کمچرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان
ص. ۲۶۱-۲۶۹
سجاد ایزدی
*
،
بهاره شعبانپور
،
سید مهدی اجاق
،
مجتبی پوریا
چکیده
(۳۷۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۸۷ دریافت)
ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتیاکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis)
ص. ۲۷۱-۲۸۲
ساسان قره نقده
،
حمیدرضا صمدلوئی
*
،
محمود صوتی خیابانی
،
حامد همیشه کار
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(۵۳۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۳۸ دریافت)
بررسی فعالیت ضدباکتریایی عسل های تک گل و چند گل با منشاء گیاهی مختلف از استان گلستان
ص. ۲۸۳-۲۸۹
عاطفه باقری
،
هادی کوهساری
*
،
سیده زهرا سیدالنگی
چکیده
(۴۱۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۷۳ دریافت)
تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش
ص. ۲۹۱-۳۰۲
علی معتمد زادگان
،
آسیه حسن زاده
*
،
تندیس خسروی
چکیده
(۳۵۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۴۷ دریافت)
پیشبینی برخی خواص خشک کردن دانه های انار، انگور و بنه به کمک شبکههای عصبی مصنوعی
ص. ۳۰۳-۳۱۹
محمد کاوه
*
،
رضا امیری چایجان
چکیده
(۶۸۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۷۸۰ دریافت)
تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی
ص. ۳۲۱-۳۲۸
سجاد ایزدی
،
بهاره شعبانپور
*
،
سید مهدی اجاق
،
مجتبی پوریا
چکیده
(۳۴۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۰ دریافت)
بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی
ص. ۳۲۹-۳۳۹
عماد آیدانی
،
محمد حسین حداد خدا پرست
*
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(۳۹۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۰۶ دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت
ص. ۳۴۱-۳۵۶
وحید مسیبی
،
زهرا امام جمعه
*
،
فریده طباطبائی یزدی
چکیده
(۵۱۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۵۷ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS