ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۸۷ - ( ۱۳۹۸ )
ارزیابی ویژگیهای عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۱۵-۱
فائزه کرمی
،
مهران اعلمی
*
،
هدی شهیری طبرستانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(۹۷۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۵۱ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی
ص. ۳۰-۱۷
سید علی جعفرپور
*
،
Fatemeh Mirzaei
چکیده
(۸۸۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۷۴ دریافت)
بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده
ص. ۴۰-۳۱
عاطفه اصفهانی مهر
،
سید ابراهیم حسینی
*
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(۸۹۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۴ دریافت)
خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیونهای حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت
ص. ۵۱-۴۱
حبیب اله عباسی
،
هدا فهیم
*
،
محدثه محبوبی
،
نعمت طهماسبی
چکیده
(۹۳۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۰۰ دریافت)
مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت
ص. ۶۴-۵۳
زهرا رخ بخش
،
مهدی کدیور
*
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(۹۴۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۶ دریافت)
تاثیر ویژگیهای نمونه و توان لامپ مادونقرمز بر عمق نفوذ تابش مادون قرمز درون زیره سیاه
ص. ۷۸-۶۵
مهدیه حسنی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی
چکیده
(۸۲۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۷۴ دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (Agaricus bisporus)
ص. ۸۶-۷۹
سید اسماعیل رضوی
*
،
مینو رستگار
،
پونه ابراهیمی
،
شهریار رضایی
چکیده
(۷۲۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۸۵ دریافت)
تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا –3 ماهی ریزپوشانی شده بر کیفیت و مدت ماندگاری آن
ص. ۱۰۲-۸۷
عیسی بهرامی زاده
،
کاوه رحمانی فرح
*
چکیده
(۶۷۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۱۸ دریافت)
تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگیهای عملکردی کنجالههای فندق، بادامزمینی، کنجد و پسته
ص. ۱۱۲-۱۰۳
عاطفه دالوند
،
محمد گلی
*
چکیده
(۵۹۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۳۲ دریافت)
اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی
ص. ۱۲۶-۱۱۳
احمد شاکر اردکانی
*
،
مریم هاشمی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده
(۶۴۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۷۵ دریافت)
بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی
ص. ۱۴۰-۱۲۷
سمیه عباسی اصل
،
صابر امیری
،
محمود رضازاد باری
*
چکیده
(۶۴۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۶۶ دریافت)
تاثیر بستهبندی پلیاتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی
ص. ۱۵۲-۱۴۱
ساجده صادقی پور
،
حمیدرضا اخوان
*
،
احمد شاکر اردکانی
،
فرشته السادات حسینی
چکیده
(۶۳۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۹۲ دریافت)
بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن، گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشهای چند متغیره
ص. ۱۶۵-۱۵۳
الهه عابدی
*
،
مهسا مجذوبی
چکیده
(۶۱۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۴ دریافت)
بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری
ص. ۱۸۳-۱۶۷
مصطفی کرمی
*
،
رضوان اسماعیلی
،
سمانه پاشایی
چکیده
(۷۲۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۵۴ دریافت)
بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن
ص. ۱۹۶-۱۸۵
کامران صفوی
،
غلامرضا کاوسی
*
،
علی نیازی
،
سید مرتضی صفوی
چکیده
(۷۱۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۰۶ دریافت)
تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز
ص. ۲۰۷-۱۹۷
مهدی نیکو
*
،
حسن احمدی گاولیقی
،
مهران یاسمی
چکیده
(۶۰۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۰ دریافت)
کاربرد آزمون روزن رانی معکوس در ارزیابی رئولوژیکی پنیر کوارک: اثر نوع سویه پروبیوتیک و زمان نگهداری بر ویژگی های حسی و بافتی
ص. ۲۲۳-۲۰۹
مارال سلطان زاده
،
Seyed Hadi Peighambardoust
*
،
جواد حصاری
چکیده
(۵۹۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۸۲ دریافت)
ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا
ص. ۲۳۷-۲۲۵
سودابه محمدی
،
سید مهدی جعفری
،
فاطمه آذری کیا
،
حبیب الله میرزایی
*
چکیده
(۶۲۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۸۵ دریافت)
عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان
ص. ۲۵۳-۲۳۹
محیا ملا
،
عنایت عباسی
*
،
شهلا چوبچیان
،
سید داود حاجی میررحیمی
چکیده
(۶۹۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۱۵ دریافت)
بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
ص. ۲۶۷-۲۵۵
سید علی محمدی
،
محسن قدس روحانی
*
،
مسعود نجف نجفی
،
مرتضی کاشانی نژاد
چکیده
(۶۰۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۷۲ دریافت)
تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4)
ص. ۲۷۷-۲۶۹
مریم گل محمدی
،
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(۵۶۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۰۴ دریافت)
تاثیر بستهبندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی
ص. ۲۹۰-۲۷۹
اعظم امیری
،
سید محمد حسن مرتضوی
،
محمد محمودی سورستانی
*
،
علیرضا کیاست
،
زهرا رمضانی
چکیده
(۶۶۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۶۴ دریافت)
اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماریزا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن
ص. ۳۰۴-۲۹۱
farideh tabatabaei yazdi
*
،
فرشته فلاح
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(۶۳۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۱۷ دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی
ص. ۳۱۵-۳۰۵
عباس جلیل زاده
،
جواد حصاری
*
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
حسین جدیری
،
عیسی جاویدیپور
چکیده
(۵۹۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۴۵ دریافت)
بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک
ص. ۳۲۵-۳۱۷
نازنین عموپور
،
ماندانا طایفه
*
،
فاطمه حبیبی
،
سیدمصطفی صادقی
چکیده
(۵۸۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۹۱ دریافت)
بهینهسازی خصوصیات رئولوژیکی ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری با استفاده از الگوریتم کرم شبتاب
ص. ۳۴۱-۳۲۷
مصطفی کاشانی نژاد
،
مسعود نجف نجفی
*
،
محسن قدس روحانی
،
مرتضی کاشانی نژاد
چکیده
(۶۳۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۵۲ دریافت)
بهینهسازی پیشتیمار آنزیمی شربت خام چغندرقند با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۳۵۴-۳۴۳
ادریس آرژه
*
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(۵۲۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۶۶ دریافت)
بررسی فیتوشیمی، خصوصیات تغذیه ای و تغییر در کیفیت گیاه Salicornia persica طی دوره نگهداری
ص. ۳۶۷-۳۵۵
فاطمه خدادادی
،
رضوان موسوی ندوشن
*
چکیده
(۴۴۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۶ دریافت)
تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکلگیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزیوش (Corchorus olitorius L) -پلیوینیل الکل
ص. ۳۸۴-۳۶۹
سیده زهرا حسینی
،
سید مهدی جعفری
،
هدی شهیری طبرستانی
*
،
محمد قربانی
،
الهام اسدپور
چکیده
(۵۷۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۰۲ دریافت)
بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا
ص. ۳۹۴-۳۸۵
شیوا رحمانی
*
چکیده
(۵۵۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۴ دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها
ص. ۴۰۴-۳۹۵
ندا عزیزی تبریز زاد
*
،
مهدی سیدین
،
محمد حجتی
چکیده
(۲۱۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۱۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS