ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۸۳ - ( ۱۳۹۷ )
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و پارامترهای سینتیک اکسایشی اسید سیرینجیک و اسید گالیک در روغن آفتابگردان
ص. ۱۴-۱
رضا فرهمندفر
*
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(۷۴۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۲۸ دریافت)
شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با استفاده از تکنیک نسل جدید توالی یابی
ص. ۲۷-۱۵
شهره حسامی
*
،
نفیسه دعوتی
چکیده
(۸۳۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۷۲ دریافت)
مدلسازی سینتیک دفع رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی
ص. ۴۲-۲۹
جلال دهقان نیا
*
،
لیدا عابدپور
چکیده
(۵۴۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۹۸ دریافت)
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی هشت نمونه عسل بر پایه گیاهان دارویی
ص. ۵۵-۴۳
راحیل سادات هاتفی زاده
،
محمد گلی
*
،
الهام خسروی
چکیده
(۵۶۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۱۹ دریافت)
بررسی آنزیم ترانسگلوتامیناز و بتاگلوکان بر بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کمچرب پروبیوتیک
ص. ۶۹-۵۷
آزیتا مظفرپورنوری
،
لیلا ناطقی
*
،
امیر میمندی پور
چکیده
(۵۳۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۳۴ دریافت)
طراحی جاذب اختصاصی جدید جهت حذف آفلاتوکسین 1M از شیر خام گاو
ص. ۷۸-۷۱
صمد بدبدک
*
،
بیوک آقا فرمانی
،
جواد حصاری
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
مهرداد مهکام
چکیده
(۵۵۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۲۰ دریافت)
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، تصویری و ماندگاری نان بربری حاوی آرد کینوا
ص. ۸۶-۷۹
شیما جلدانی
،
بهزاد ناصحی
*
،
حسن برزگر
،
نیازعلی سپهوند
چکیده
(۵۲۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۲۳ دریافت)
بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زندهمانی باکتریهای آغازگر ماست قالبی
ص. ۹۹-۸۷
حسین جوینده
*
،
فرزانه کوراوند
چکیده
(۴۰۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۹۲ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پروسس فرموله شده با کنسانتره خرما
ص. ۱۱۲-۱۰۱
عاطفه ارجمندیان
،
پیمان آریایی
*
،
علی معتمد زادگان
چکیده
(۳۹۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۴۹ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا
ص. ۱۲۲-۱۱۳
محبوبه شریعت منش
،
اکرم شریفی
*
چکیده
(۴۱۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۹۳ دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار آنزیمبری همراه غوطه وری در کلرید کلسیم و پوشش دهی توسط صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خلال سیب زمینی سرخ شده
ص. ۱۳۲-۱۲۳
رقیه اشرفی
*
،
لیلا روفه گری نژاد
،
جعفر فرضی
چکیده
(۵۸۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۴۹ دریافت)
بررسی خاصیت ضدمیکروبی برخی سویه های ذاتی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از شیر بز
ص. ۱۴۳-۱۳۳
شیما دالوند
،
ناهید مژگانی
*
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(۳۱۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۹ دریافت)
تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برشهای گوجهفرنگی و مقایسه آن با روشهای آفتابی، هوای داغ و مایکروویو
ص. ۱۵۵-۱۴۵
شهین زمردی
*
چکیده
(۲۹۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۰۷ دریافت)
تشخیص مالت تقلبی با استفاده از شاخص مالتوترئوز در پودرمالت، عصاره مالت و پودر عصاره مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و آشکارسازی ضریب شکست
ص. ۱۶۷-۱۵۷
فائزه شیرخان
،
بهروز اکبری
*
،
مریم سلامی
چکیده
(۷۸۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۳۶ دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ خرنوب بر کیفیت گیلاس رقم سیاه مشهد (Prunusavium L. cvs. Siah Mashhad) طی زمان نگهداری
ص. ۱۸۱-۱۶۹
فاطمه سادات مصطفوی
*
،
رسول کدخدایی
چکیده
(۳۲۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۶۶ دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیلمهای کامپوزیت زیستتخریبپذیر برپایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بستهبندی محصولات غذایی
ص. ۱۹۳-۱۸۳
فرشته حسینی
*
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
عبدالرسول ارومیه ای
،
مسعود یاورمنش
،
مهدی نصیری محلاتی
چکیده
(۳۰۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۱۴ دریافت)
اثر تغییرات درجه حرارت بر جمعیت میکروبی بیماریزا طی دورۀ رسیدن پنیر لیقوان
ص. ۲۰۲-۱۹۵
راحله نژاد رزمجوی اخگر
*
چکیده
(۳۲۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۹ دریافت)
تاثیر غلظتهای مختلف نمک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش
ص. ۲۱۵-۲۰۳
مهدیه مهدوی پور
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
آیناز علیزاده
چکیده
(۶۴۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۸۱ دریافت)
بررسی اثر کاویتاسیون حاصل از امواج فراصوت بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبپرتقال فرآوری شده با امواج فراصوت
ص. ۲۲۶-۲۱۷
ساجد امجدی
،
آیناز علیزاده
،
لیلا روفه گری نژاد
*
چکیده
(۶۸۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۳۵ دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیرینکنندههای کمکالری زایلیتول و سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای آلبالو
ص. ۲۳۶-۲۲۷
لیلا روفه گری نژاد
*
،
وحیده ترابی تبریزی
چکیده
(۷۱۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۶۰ دریافت)
ارزیابی و پیش بینی خواص مکانیکی سیب زمینی در طول انبارداری با استفاده از تصویربرداری پس پراکنش لیزری
ص. ۲۵۰-۲۳۷
امید امیدی
*
،
داود قنبریان
،
مجتبی نادری بلداجی
چکیده
(۶۰۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۶۲ دریافت)
اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری
ص. ۲۶۵-۲۵۱
پروین بقری
،
فخری شهیدی
،
ناصر صداقت
*
چکیده
(۳۴۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۷۶ دریافت)
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی و حسی سوسیس فرانکفورتر فراسودمند در مدت زمان نگهداری
ص. ۲۸۰-۲۶۷
کاظم علیرضالو
*
،
جواد حصاری
،
محمد هادی اسکندری
،
ولی زاده هادی
،
محمد سیروس آذر
،
ذبیح اله نعمتی
چکیده
(۳۳۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۵۹ دریافت)
خواص رئولوژیکی پایا و دینامیک امولسیونهای حاوی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
ص. ۲۹۸-۲۸۱
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
*
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(۳۸۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۶۴ دریافت)
تاثیر افزودن آب انار بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای بدون آبگیری
ص. ۳۱۴-۲۹۹
حنان لشکری
،
محمد جواد وریدی
*
،
محمد هادی اسکندری
،
مهدی وریدی
چکیده
(۶۰۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۲۷ دریافت)
ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. ۳۲۸-۳۱۵
الهام مریخی اردبیلی
،
محمد محسن زاده
*
چکیده
(۶۳۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۵۳ دریافت)
تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در برنجهای ایرانی و وارداتی بازار استان آذربایجان غربی
ص. ۳۳۶-۳۲۹
رقیه اشرفی
*
،
نلما آقازاده
،
نغمه فعال همدانی
چکیده
(۳۱۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۴ دریافت)
مطالعه امکان تولید نان باگت سین بیوتیک با اینولین و سویه های میکرو انکپسوله شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم انیمالیس
ص. ۳۴۶-۳۳۷
کوثر بلیش میاحی
،
مهناز هاشمی روان
*
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(۳۰۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۶ دریافت)
تأثیر جایگزینی شکر با شیره خرما و استویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۳۵۸-۳۴۷
ندا محافظ
*
،
مهدی قره خانی
چکیده
(۳۱۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۳ دریافت)
تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن
ص. ۳۶۶-۳۵۹
هدی ملکی تبریزی
*
،
مهران اعلمی
،
یحیی مقصودلو
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(۳۲۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۲ دریافت)
مدلسازی و بهینه سازی تأثیر عوامل رساندن تسریع شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم
ص. ۳۷۷-۳۶۷
عبدالحسین آقابابایی
*
،
ندا مفتون آزاد
،
امیرحسین الهامی راد
،
فوژان بدیعی
چکیده
(۶۳۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۶۵ دریافت)
بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج وفعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ
ص. ۳۸۶-۳۷۹
عارف نوروزی
،
ماندانا بی مکر
*
،
علی گنجلو
چکیده
(۳۴۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۵ دریافت)
بررسی زنده مانی و تأثیر لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 به عنوان کشت الحاقی در پنیر قرمز هلندی
ص. ۳۹۸-۳۸۷
سید رضا ابوطالبی کهنه شهری
،
صابر امیری
*
،
مینو ایلخانی پور
چکیده
(۴۸۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۴۹ دریافت)
خالص سازی نسبی و بررسی خصوصیات باکتریوسین های تولید شده توسط دو ایزوله لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی آذربایجان شرقی
ص. ۴۰۷-۳۹۹
شیوا خالدزاده
،
محمد امین حجازی
*
،
رضا معصومی جهاندیزی
چکیده
(۵۲۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۹۶ دریافت)
جداسازی،کلونینگ و بررسی ویژگی های بیوانفورماتیکی ژن دلتا15 دسچوراز از مخمر Pichia pastoris GS115 جهت افزایش تولید اسید چرب آلفالینولنیک اسید در دانه های روغنی
ص. ۴۱۹-۴۰۹
مرضیه حسنی
،
شاهرخ قرنجیک
*
،
حمید رضا صمدلوئی
چکیده
(۲۹۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۷۹ دریافت)
تعیین باقیمانده سم دیازینون در نمونههای عسل منطقه دماوند
ص. ۴۲۸-۴۲۱
سیده معصومه هاشمی نیا
*
،
منیژه جمشیدی
،
یحیی استادی
چکیده
(۴۱۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۸۷ دریافت)
بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن
ص. ۴۳۸-۴۲۹
نسیم جلالی تاج الدین
،
وحید حکیم زاده
*
،
حسن رشیدی
چکیده
(۲۵۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۵ دریافت)
اثر عصارههای سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمکسود ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhyncus mykiss) طینگهداری در یخچال
ص. ۴۵۰-۴۳۹
سید مهدی اجاق
*
،
علیرضا عالیشاهی
،
محسن کاظمی
،
حجت میرصادقی
چکیده
(۲۵۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۴ دریافت)
بررسی و یژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر
ص. ۴۶۵-۴۵۱
شیرین یاقوت کار
،
الناز میلانی
،
غلامعلی گلی موحد
*
چکیده
(۲۸۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۵ دریافت)
بررسی آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه ی بسته بندی شده در کارخانه های شهر مشهد و گناباد با استفاده از روش الایزا
ص. ۴۷۳-۴۶۷
وحید حکیم زاده
،
عصمت خوری
*
،
مرضیه خوری
چکیده
(۴۸۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۷۷ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS