You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند مهدی کریمی، زهرا شیخ الاسلامی، بهاره صحرائیان
*، مهدی قیافه داودی، فریبا نقی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان لیلا ناطقی
*، سمیه انصاری، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز سحر نجفی، مانیا صالحیفر
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز سعید نقوی، صدیف آزادمرد دمیرچی، سید هادی پیغمبردوست
*، محمود صوتی خیابانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن بهناز مهدی نیا لیچایی، رضا اسماعیل زاده کناری
*، غلامرضا دین پناه
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن الهام اشجعی، محمدرضا اسحاقی
*، سیمین اسدالهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازهگیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین الهام نعمتینیا، سامان آبدانان مهدیزاده
*، بهزاد ناصحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال مریم ابوالقاسمی، اسحق زکیپور رحیم آبادی
*، مصطفی یوسف الهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز مریم محمدخانی، آرش کوچکی
*، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم سمیه پاکسرشت، مصطفی مظاهری طهرانی
*، سید محمدعلی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب مریم رحمتی، مهناز هاشمی روان
*، محمدرضا خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی بهاره بهارلو، فاطمه نجاتی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی نرگس رسولی، وجیهه فدائی نوغانی
*، بهرام فکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله اصغر ساویز
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقرهای فاطمه صیادیان، لاله رومیانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص کیفی خامه کمچرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر عاطفه رضاییزاده، زینب رفتنی امیری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین فرزانه نصرالله زاده، مهدی وریدی
*، آرش کوچکی، فرزین هادی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال سعیده عربشاهی دلویی
*، محبوبه تجری بالاجاده، قربانعلی مهقانی، عادله محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر فرایند پوستگیری با فناوری پرتودهی مادونقرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی زهرا محمدی
*، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیائیفر، محمد قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل عاطفه مقصودلو، علیرضا صادقی ماهونک
*، حسین محب الدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن محمود یلمه، مرتضی خمیری
*، محمد قربانی، عزت الله قائمی، سیده ساناز رمضانپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری سجاد پیرسا
*، محمد علیزاده، نسرین فرجی، سهیلا فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار بی بی مرضیه رضوی زاده
*، زینب زعفرانی، رسول کد خدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی مهرنوش اعلایی، سارا موحد
*، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ نرجس آقاجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی مینا شاکری نیا، سید حسین حسینی قابوس
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری سارا سلیمزاده
*، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج منصوره یانپی، مهران اعلمی
*، جلال محمدزاده، علیرضا صادقی، محبوبه کشیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین یاور بوستانی ماوی، مهدی نیکو، بهروز آتشبار، احمدی گاولیقی احمدی گاولیقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی پویا زرعی
*، حامد فراجی، فریده طباطبایی یزدی، پرستو کریمی فر، هیلسا بیدخوری، منا فراجی هریس
چکیده -
متن کامل (PDF)