You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند
مهدی کریمی، زهرا شیخ الاسلامی، بهاره صحرائیان *، مهدی قیافه داودی، فریبا نقی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان
لیلا ناطقی *، سمیه انصاری، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید مافین بدون‌ شکر با استفاده از استویا و عصاره چای‌سبز
سحر نجفی، مانیا صالحی‌فر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
سعید نقوی، صدیف آزادمرد دمیرچی، سید هادی پیغمبردوست *، محمود صوتی خیابانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن
بهناز مهدی نیا لیچایی، رضا اسماعیل زاده کناری *، غلامرضا دین پناه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
الهام اشجعی، محمدرضا اسحاقی *، سیمین اسدالهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه‌گیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین
الهام نعمتی‌نیا، سامان آبدانان مهدی‌زاده *، بهزاد ناصحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
مریم ابوالقاسمی، اسحق زکی‌پور رحیم آبادی *، مصطفی یوسف الهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز
مریم محمدخانی، آرش کوچکی *، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تغییر نسبت پروتئین‌های سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئین‌های سرم
سمیه پاک‌سرشت، مصطفی مظاهری طهرانی *، سید محمدعلی رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب
مریم رحمتی، مهناز هاشمی روان *، محمدرضا خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی
بهاره بهارلو، فاطمه نجاتی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی
نرگس رسولی، وجیهه فدائی نوغانی *، بهرام فکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله
اصغر ساویز *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای
فاطمه صیادیان، لاله رومیانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص کیفی خامه کم‌چرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر
عاطفه رضایی‌زاده، زینب رفتنی امیری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین
فرزانه نصرالله زاده، مهدی وریدی *، آرش کوچکی، فرزین هادی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
سعیده عربشاهی دلویی *، محبوبه تجری بالاجاده، قربانعلی مهقانی، عادله محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر فرایند پوست‌گیری با فناوری پرتودهی مادون‌قرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی
زهرا محمدی *، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیائی‌فر، محمد قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل
عاطفه مقصودلو، علیرضا صادقی ماهونک *، حسین محب الدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
محمود یلمه، مرتضی خمیری *، محمد قربانی، عزت الله قائمی، سیده ساناز رمضان‌پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
سجاد پیرسا *، محمد علیزاده، نسرین فرجی، سهیلا فرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار
بی بی مرضیه رضوی زاده *، زینب زعفرانی، رسول کد خدایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی
مهرنوش اعلایی، سارا موحد *، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
نرجس آقاجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی
مینا شاکری نیا، سید حسین حسینی قابوس *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگی‌های کیفی آن طی نگهداری
سارا سلیم‌زاده *، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
منصوره یانپی، مهران اعلمی *، جلال محمدزاده، علیرضا صادقی، محبوبه کشیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین
یاور بوستانی ماوی، مهدی نیکو، بهروز آتشبار، احمدی گاولیقی احمدی گاولیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی
پویا زرعی *، حامد فراجی، فریده طباطبایی یزدی، پرستو کریمی فر، هیلسا بیدخوری، منا فراجی هریس
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue