ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۷۱ - ( ۱۳۹۶ )
تأثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی خشک
ص. ۱۳-۱
نگار راوش
،
جواد حصاری
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سید عباس رافت
چکیده
(۶۸۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۱۷ دریافت)
تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریلهای انار
ص. ۲۴-۱۵
فاطمه عزیزی
،
جواد عرفانی مقدم
،
اورنگ خادمی
*
،
خشنود نورالهی
چکیده
(۶۴۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۹۵ دریافت)
پیشفرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت بهمنظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
ص. ۳۴-۲۵
فریبا نقی پور
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
،
محبّت محبّی
چکیده
(۵۵۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۷۳ دریافت)
بررسی خواص فیزیکی، ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلمهای زیست تخریب پذیر پلی ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه
ص. ۴۵-۳۵
حسن برزگر
*
،
وحید علیزاده
چکیده
(۵۹۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۹ دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی آن در مقایسه با منابع گیاهی مختلف
ص. ۵۷-۴۷
حامد صابریان
*
،
فرشته حسینی
،
شادی بلوریان
چکیده
(۷۲۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۱۳ دریافت)
بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4)
ص. ۷۱-۵۹
سید مهدی اجاق
*
،
محسن کاظمی
،
حجت میرصادقی
چکیده
(۵۵۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۹ دریافت)
تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت
ص. ۸۱-۷۳
معصومه صحراگرد
،
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده
(۴۱۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۵۸ دریافت)
بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت
ص. ۹۴-۸۳
مهتاب السادات میربد
،
سیدابراهیم حسینی
*
چکیده
(۴۰۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۵۰ دریافت)
تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان
ص. ۱۰۹-۹۵
مهتا صابری
،
لیلا ناطقی
*
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(۴۷۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۵۵ دریافت)
تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتیاکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون
ص. ۱۲۰-۱۱۱
هادی مهدویان مهر
،
رضا فرهوش
*
،
علی شریف
چکیده
(۳۲۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۳۳ دریافت)
بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری
ص. ۱۳۴-۱۲۱
صغری مرآتی فشی
،
لیلا ناطقی
*
،
نازنین زند
چکیده
(۳۵۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۰۶ دریافت)
بررسی مقایسهای اثر ممانعتکنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسیمتیل سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخکردن عمیق خلالهای سیبزمینی و مدلسازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن
ص. ۱۴۵-۱۳۵
عنایت الله نقوی
*
،
رسول قربانی
،
سمیرا باقرزاده۳
چکیده
(۳۱۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۲۲ دریافت)
بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ
ص. ۱۵۷-۱۴۷
احسان ا. . اژدری
،
سید رضا محمود زاده آخرت
*
،
جعفر قلی جعفری
،
محسن پرهیزکار
چکیده
(۳۲۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۰۶ دریافت)
بررسی اثر عصاره چوبک و صمغ ریحان بر بافت و ظاهر اشترودل حاصل از خمیر منجمد
ص. ۱۶۹-۱۵۹
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
مهدی کریمی
،
مهدی قیافه داودی
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(۳۲۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۳۸ دریافت)
تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ
ص. ۱۸۴-۱۷۱
سـعـید رنـجـبریان
،
مـحـمود رضـازاد بـاری
*
،
هـادی الـماسی
،
صـابر امـیری
چکیده
(۳۴۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۵۸ دریافت)
تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM
ص. ۲۰۰-۱۸۵
حسین نفرزاده
*
،
پیمان آریائی
چکیده
(۳۱۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۸۰ دریافت)
اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ
ص. ۲۱۱-۲۰۱
ندا علی عباسی
،
فریبا زینالی
*
،
جواد علی اکبرلو
چکیده
(۳۳۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۸۶ دریافت)
تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریلآمید و خواص کیفی نان سنگک
ص. ۲۲۱-۲۱۳
مهرشاد عابدی
*
،
جواد کرامت
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(۳۶۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۵۹ دریافت)
بررسی اثر متغیر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئینهای سویا
ص. ۲۲۹-۲۲۳
رسول مظفر پور
،
آرش کوچکی
*
،
الناز میلانی
،
مهدی وریدی
چکیده
(۳۰۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۲۲ دریافت)
بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی
ص. ۲۴۱-۲۳۱
امیر احمدی
*
،
یحیی مقصودلو
،
محسن حمه جانی
چکیده
(۳۶۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۲۵ دریافت)
اندازهگیری قدرت تولید گاز پودرهای نانوایی (بیکینگ پودر) با روش سریع حجمسنجی آزمایشگاهی
ص. ۲۴۹-۲۴۳
فرزانه امینی
،
سید هادی پیغمبردوست
*
،
سالار همتی
چکیده
(۳۵۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۲۱ دریافت)
افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان
ص. ۲۵۸-۲۵۱
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
مهدی کریمی
،
تکتم هجرانی
،
مهدی قیافه داوودی
چکیده
(۳۵۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۵۲ دریافت)
بررسی ویژگیهای رنگسنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا
ص. ۲۶۷-۲۵۹
شیما جلدانی
،
بهزاد ناصحی
*
،
حسن برزگر
،
نیازعلی سپهوند
چکیده
(۳۸۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۴۵ دریافت)
بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل
ص. ۲۸۰-۲۶۹
امیر جعفرنژادی ماسوله
*
،
اورنگ عیوض زاده
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(۳۴۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۶۱ دریافت)
طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان
ص. ۲۸۹-۲۸۱
علیرضا سلیمانی پور
*
چکیده
(۳۷۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۰۴ دریافت)
بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تأثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری
ص. ۲۹۸-۲۹۱
شهره شیرزائی
*
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
اسماعیل عطایی صالحی
چکیده
(۳۴۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۱۲ دریافت)
ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسیمتیلسلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال
ص. ۳۰۸-۲۹۹
میلاد رنجبر
،
محمدحسین عزیزی
،
عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده
(۳۳۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۸۸ دریافت)
تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیتهای حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمرانبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک
ص. ۳۲۲-۳۰۹
فرزاد آزاد شهرکی
*
،
امیر حسن اسعدیان
چکیده
(۳۰۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۹۶ دریافت)
تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه
ص. ۳۳۲-۳۲۳
مریم نیکوسیر
*
،
جواد خزائی
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(۳۳۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۵۲ دریافت)
سیاست جنایی ایران در قبال رفتارهای تهدیدکننده امنیت غذایی: واکاوی بزهانگاری و پاسخگذاری اداری- انضباطی در زنجیره تأمین غذا
ص. ۳۳۳-۳۵۰
مهدی قربانی قلجلو
*
،
جعفر کوشا
چکیده
(۳۵۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۲۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS